Είναι μερικές φορές που έρχεται η στιγμή να εμπιστευθείς την ζωή ενός δικού σου ανθρώπου στα χέρια των γιατρών και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιστέψεις σε αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να σώσουν μια ζωή.
Στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου της Κω υπάρχουν αυτοί οι γιατροί που έχουν την ικανότητα,τις γνώσεις αλλά και την θέληση να κάνουν τα πάντα για να σωθεί μια ζωή.Κορυφαίοι γιατροί και κορυφαίοι Άνθρωποι!!
Ένα μεγάλο μπράβο στους γιατρούς:
Σπύρος Αρναούτος
Αχιλλέας Αγαπόπουλος
Φραντζέσκα Χατζηπαναγιώτη
Κωστάκη Χριστίνα
Καρανίκα Έλλη
Κυριάκος Λαμπρινός
*Να τονίσουμε βέβαια ότι και το νοσηλευτικό προσωπικό αξίζει πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά.
Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους
Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας