ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Από τη μία έστελναν παράνομους μετανάστες, από την άλλη εγκαινίαζαν θόλους...

ΚΑΛΕΣΜΑ Του Συλλόγου Γυναικών Κω Μέλος ΟΓΕ (Για το συλλαλητήριο στις 23 Μάη)

Κοινωνια Τρίτη, 21η Μαΐου 2013
ΚΑΛΕΣΜΑ  Του Συλλόγου Γυναικών Κω Μέλος ΟΓΕ   (Για το συλλαλητήριο στις 23 Μάη)
Καλούμε τις γυναίκες της εργατικής τάξης και των λαϊκών οικογενειών, εργαζόμενες, άνεργες και νέες γυναίκες, να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο και τη συγκέντρωση που οργανώνει το Εργατικό Κέντρο , στις 23 Μάη . Να δώσουν αγωνιστική απάντηση στους εργοδότες, την κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση που μεθοδεύουν την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, που θέλουν να ξεγράψουν κάθε εργατικό δικαίωμα σε αξιοπρεπείς μισθούς, στην κοινωνική ασφάλιση, σε σταθερούς όρους εργασίας.

Η επίθεση στις Συλλογικές Συμβάσεις πρέπει να σημάνει συναγερμό στις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων. Δίπλα στο μισθό και στο μεροκάματο, υπάρχουν μια σειρά ρυθμίσεις που εμπεριέχονται στις Συλλογικές Συμβάσεις αφορούν ιδιαίτερα τις εργαζόμενες γυναίκες, η κατάργησή τους θα σημάνει τη χειροτέρευση των όρων εργασίας για τις ίδιες, θα σηματοδοτήσει νέα επιδείνωση της ζωής συνολικά της εργατικής - λαϊκής οικογένειας. Γονεϊκές άδειες, μειωμένα ωράρια, ρυθμίσεις για τις εργαζόμενες θηλάζουσες μητέρες, μέτρα προστασίας του γυναικείου οργανισμού στο χώρο δουλειάς, όλα τα δικαιώματα που κατακτήθηκαν με μακρόχρονους και σκληρούς αγώνες, τίθενται υπό αίρεση με την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων.

Δίπλα στις ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ, δίνουμε τη μάχη για την υπεράσπιση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, παλεύουμε για να βρεθούν στο προσκήνιο οι σύγχρονες ανάγκες της λαϊκής οικογένειας. Εμείς είμαστε αυτοί που παράγουμε τον πλούτο και η «αμοιβή» που μας επιφυλάσσουν εργοδοσία, κυβέρνηση και ΕΕ, είναι η χειροτέρευση των συνθηκών της δουλειάς και της ζωής μας, για να ενισχυθούν τα κέρδη και η «ανταγωνιστικότητα» μιας χούφτας μονοπωλίων.

Δίνουμε μαζικό και μαχητικό παρόν στο συλλαλητήριο

Όλες στην πλατεία Καζούλη την Πέμπτη 23 Μάη στις 7 το απόγευμα

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
passanikolakis3-anoikta-8.2.2023.jpg
Οι… φιέστες δε μπορούν να κρύψουν την ημιτελή παράδοσή τους - Γ. Χ. ΠΑΣΣΑΝΙΚΟΛΑΚΗΣ: Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΘΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΗ, ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ

Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους

stighmiotipo-othonis-2026-10-23-100351.png
ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ! Μια κοινή φωνή - έκκληση σε στήριξη, από τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου

Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα

omilos2.webp
Όμιλος για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση: Πόσο επίκαιρος μπορεί να είναι ο Μοντεσκιέ στο νησί μας σήμερα;

Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

stighmiotipo-othonis-2026-10-23-091737.png
Αντώνης Γιαννικουρής: «Η αρχιτεκτονική συνδέει την επιστήμη, την τέχνη και την ιστορική μας ταυτότητα»

Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
24 °C
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 4:58ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας