Αφιέρωμα στο Μίμη Πλέσσα.»
Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον κ. Μίμη Πλέσσα για την παρουσία του στη Συναυλία – Αφιέρωμα προς τιμήν του, τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειδών, τη Μεικτή Χορωδία Δήμου Κω καθώς και το μαέστρο Νίκο Γκαναβούρα για την εξαιρετική διοργάνωση.
Με την ανακήρυξη του κ. Μίμη Πλέσσα ως Επίτιμου Δημότη Κω, ευχόμαστε να γίνουν συχνότερες οι επισκέψεις του στο νησί μας, συμβάλλοντας με την πολυετή εμπειρία του στα τοπικά πολιτιστικά και μουσικά δρώμενα.
Ευχαριστούμε επίσης του Χορηγούς της εκδήλωσης, καθώς με την ευγενική χορηγία τους συνέβαλαν σημαντικά στην αρτιότερη παρουσία και διεξαγωγή της συναυλίας.
Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω
Αθανάσιος Γ. Μπαραχάνος
Η εν λόγω απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο προσπάθειας των Βρυξελλών να μπει φρένο στις φθηνές κινεζικές εισαγωγές προϊόντων που αγοράζονται διαδικτυακά
Κείμενο του Καΐσερλη Κώστα.
1.080 νέες κατοικίες και 310 ανακαινίσεις για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.