Πολύ ευγενικά αλλά και με εμφανή την απογοήτευση για την «εικόνα που παρουσιάζει η Παιδική Χαρά Πασσανικολάκη, 2 μητέρες έφεραν στο «ΒτΚ» την φωτογραφία που βλέπετε, με την πικρία ότι πέραν από την απαράδεκτη κατάσταση στην τουαλέτα, υπάρχει και κίνδυνος για την ασφάλεια των παιδιών από τις σπασμένες τσουλήθρες κ.ά.
Ελπίζουμε στην άμεση επέμβαση των αρμοδίων…
Βήμα της Κω
Στην υπόθεση του ταμειακού ελλείμματος που είχε διαπιστωθεί στη Μαρίνα της Κω αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην εκπομπή «Face to Face» του Kosnews24.
Για τη συνοχή της Δημοτικής Αρχής και την πορεία προς τις εκλογές του 2028 μίλησε ο δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, στην εκπομπή «Face to Face» του Kosnews24.
Την ανάληψη ουσιαστικών πρωτοβουλιών από τον Δήμο Κω για τη μετεγκατάσταση της Ελληνικής Αστυνομίας και την ανάδειξη του ιστορικού κτιρίου όπου στεγάζεται ζητά ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Γιωργαλλής
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας