Ανανέωση συνεργασίας Olympic Handling - Adria Airways.Για το handling των αερογραμμών και στo αεροδρόμιο της Κω

Τουρισμος Τρίτη, 12η Μαρτίου 2013
Ανανέωση συνεργασίας Olympic Handling - Adria Airways.Για το handling των αερογραμμών και στo αεροδρόμιο της Κω
Την ανανέωση της σύμβασης επίγειας εξυπηρέτησης με την αεροπορική εταιρεία της Σλοβενίας και μέλος της Star Alliance, Adria Airways για το handling των αερογραμμών στα Ελληνικά αεροδρόμια, ανακοίνωσε την Δευτέρα η Olympic Handling.

Όπως αναφέρεται, η Adria Airways έχει προγραμματίσει για το 2013 240 πτήσεις στη χώρα μας, προς Κάρπαθο, Ηράκλειο, Σκιάθο, Σαντορίνη, Κω, Πρέβεζα, Ρόδο, Σάμο και Ζάκυνθο.

H Adria Airways επιχειρεί με βάση την Λουμπλιάνα, εισήλθε στην Star Alliance το 2004 και συνδέει την Σλοβενική πρωτεύουσα με 20 Ευρωπαϊκές πόλεις.

Η Olympic Handling, η οποία διαθέτει στην Ελλάδα το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην επίγεια εξυπηρέτηση, εξυπηρέτησε το 2012 περισσότερες από 81.500 πτήσεις, οι οποίες μετέφεραν 10,5 εκατομμύρια επιβάτες.

tovima.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
25 °C
Πέμπτη, 14 Αυγούστου 4:40ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency