Η Πρεσβεία της Αυστραλίας στην Αθήνα επιθυμεί να ενημερώσει τους Αυστραλούς πολίτες που κατοικούν στα Δωδεκάνησα, ότι, υπάλληλοι της Πρεσβείας θα βρίσκονται στην Κω από 10 έως 12 Απριλίου 2013 για να διεξάγουν συνεντεύξεις για την απόκτηση ή την ανανέωση αυστραλιανών διαβατηρίων.
Η διεξαγωγή των συνεντεύξεων θα πραγματοποιείται αυστηρά κατόπιν ραντεβού, στα γραφεία της Μαρίνας Κω, οδός Γεωργ. Παπανδρέου, Κως.
Οι Αυστραλοί που επιθυμούν αίτηση μπορούν να κλείσουν ραντεβού και μπορούν να ζητήσουν τα σχετικά έγγραφα κατόπιν επικοινωνίας με την Πρεσβεία στην Αθήνα, όχι αργότερα από τις 5 Απριλίου 2013, στα τηλέφωνα 210 8704061, ή 210 8704067.
Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους
Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας