ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Οι αρχές, περιμένουν πρώτα να γίνει το ''κακό'' στη Ζιά και μετά να πάρουν αποφάσεις για το κυκλοφοριακό!

Ζητά να μεταφερθεί στις φυλακές της Κω

Αστυνομικο Κυριακή, 24η Φεβρουαρίου 2013
Ζητά να μεταφερθεί στις φυλακές της Κω
Την «κόλαση» που βιώνει στις φυλακές Κορυδαλλού περιγράφει σε αίτησή του προς τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου 21χρονος ΡΟΜΑ ζητώντας παράλληλα τη μεταφορά του στις φυλακές της Κω!

Ο νεαρός αθίγγανος συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2012 κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές και μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Κορυδαλλού, προκειμένου να νοσηλευθεί γιατί πέραν της τοξικομανίας αντιμετώπιζε και σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Μετά από προσπάθειες που κατέβαλε και ο ίδιος κατάφερε να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του και τελικά να μεταφερθεί στην 3η πτέρυγα των Δικαστικών φυλακών Κορυδαλλού.

Δυστυχώς όμως όπως αναφέρει στην αίτηση που κατέθεσε δια του συνηγόρου του κ. Δημήτρη Ράπτη, η διαβίωσή του εκεί είναι μια πραγματική κόλαση, καθώς πέραν των ναρκωτικών που κυκλοφορούν και αυτό είναι δυστυχώς μια πρόκληση για κάθε έναν που κάνει την προσπάθειά του να απεξαρτηθεί, καθημερινά κακοποιείται από Αλβανούς και άλλους τριτοκοσμικούς καταδίκους, οι οποίοι του κλέβουν τα χρήματα, τον χτυπάνε και επειδή είναι μικρός και δεν έχει καμία υποστήριξη μέσα στη φυλακή, του κάνουν την καθημερινότητα αβάσταχτη.

Για τους λόγους αυτούς και ο 21χρονος ζητά από τον κ. εισαγγελέα να μεταφερθεί στις φυλακές της Κω προκειμένου να συνεχίσει εκεί τη προσπάθεια απεξάρτησης που καταβάλλει αλλά και για λόγους προστασίας της σωματικής του ακεραιότητας.

Ο 21χρονος ΡΟΜΑ είχε συλληφθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 κατηγορούμενος για διάρρηξη σε σπίτι στα Κοσκινού από όπου φέρεται να αφαίρεσε χρυσά κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Στην ίδια δικογραφία φέρονται να εμπλέκονται ο πατέρας, η μητέρα και η θεία του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς φέρεται να δήλωσε ότι τα κλοπιμαία, δηλαδή τα χρυσαφικά, τα έδωσε στους τρεις συγγενείς του, οι οποίοι και αντιμετωπίζουν πλέον τη κατηγορία της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος. Η δίκη για την υπόθεση του 21χρονου έχει προσδιοριστεί να γίνει στο Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου τον Απρίλιο.

rodiaki.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
asthenoforo1.jpg
Θλίψη από τον αιφνίδιο θάνατο 32χρονου εργαζόμενου σε ξενοδοχείο της Κεφάλου

Τον άτυχο άνδρα βρήκε στο δωμάτιο όπου διέμενε, συνάδελφός του.

iran-1-scaled.jpg
Παγκόσμια ανησυχία για την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν

Το Ισραήλ ανακοίνωσε νωρίς σήμερα, Παρασκευή, ότι επιτέθηκε σε ιρανικούς πυρηνικούς στόχους για να εμποδίσει την Τεχεράνη να αναπτύξει ατομικά όπλα

stighmiotipo-othonis-2025-06-13-091056.png
Διπλασιάζεται το ημερήσιο όριο συναλλαγών IRIS μέχρι τέλος του έτους

Από 500 στα 1.000 ευρώ την ημέρα τόσο για πληρωμές μεταξύ φυσικών προσώπων όσο και για πληρωμές επαγγελματιών.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
24 °C
Σάββατο, 14 Ιουνίου 7:28ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency