ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Ετοίμασαν επιχείρηση απομάκρυνσης για τους Ρομά αλλά όπως πάντα δεν ήταν έτοιμοι, για το μετά... Λες και θα εξαφανίζονταν!

''Υλοποίηση του έργου «τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Καρδάμαινας''

Αθλητικα Παρασκευή, 8η Φεβρουαρίου 2013
''Υλοποίηση του έργου «τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Καρδάμαινας''
A.Σ. ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ Προς Δήμαρχο Κω

Κοινοποίηση: Πρόεδρο Δ.Σ.

Επικεφαλείς παρατάξεων

Πρόεδρο Δ.Δ. Καρδάμαινας

Μ.Μ.Ε.

ΘΕΜΑ: Υλοποίηση του έργου «τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Καρδάμαινας»

Κε. Δήμαρχε,

Προς μεγάλη μας έκπληξη αλλά και απογοήτευση διαπιστώσαμε ότι στα θέματα προς συζήτηση του Δ.Σ. της Παρασκευής 8/2/13 ΔΕΝ περιλαμβάνεται το θέμα της τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο της Καρδάμαινας παρά τις σχετικές διεργασίες αλλά και υποσχέσεις που προηγήθηκαν. Το έργο με αριθμό μελέτης Α.Μ. 17/2010 έχει ήδη δημοπρατηθεί με αριθμό απόφασης 88/2010 (αποστέλλουμε συννημένο του πρακτικού 10 της 4/8/10) αλλά σταμάτησε με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής. Κατόπιν εντάχθηκε στο Π.Ε.Ε του 2011 το έργο με τίτλο «τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδου ποδοσφαίρου Καρδάμαινας» ύψους 227.147,49 ευρω με τη σημείωση μάλιστα ότι «είναι έτοιμο να συμβασιοποιηθεί».(αποστέλλουμε συννημένο)

Όμως έκτοτε το έργο ουδέποτε εκτελέστηκε, έχει δε διαγραφεί πλήρως από το Π.Ε.Ε. του 2012 και 2013. Παραταύτα με κάθε καλή πρόθεση σας επισκευθήκαμε και στο περιθώριο της τελετής εγκαινίων του νέου βρεφονηπιακού σταθμού Καρδάμαινας την 11/1/2013 λάβαμε υπόσχεση αλλά και οδηγίες για την άμεση προώθηση των διαδικασιών εκτέλεσης του έργου και ενεργοποίηση της σχετικής μελέτης. Δια ταύτα συγκαλέσθηκε έκτακτο Τ.Σ. όπου αποφασίστηκε η προώθηση του έργου με αυτεπιστασία στο αμέσως επόμενο Δ.Σ. του δήμου (αποστέλνουμε συννημένο).

Ωστόσο με μεγάλη μας λύπη διαπιστώνουμε ότι το έργο απουσιάζει παντελώς από τα θέματα προς συζήτηση στο επερχόμενο Δ.Σ. . Ένα θέμα φλέγον για την κοινωνία της Καρδάμαινας που εκκρεμεί για περισσότερα από 14 χρόνια για μια ακόμα φορά μπαίνει στο περιθώριο. Η υπομονή του συλλόγου μας αλλά και όλων των Καρδαμιωτών έχει αρχίσει να εξαντλείται από τους αλλεπάλληλους εμπαιγμούς των εκάστοτε αρχόντων της τελευταίας 15ετίας και δεν θα επιτρέψουμε παραπέρα καθυστέρηση στην πραγματοποίηση του ονείρου που αφορά άμεσα το μέλλον των παιδιών μας. Για τους παραπάνω λόγους παρακαλούμε τον πρόεδρο του Δ.Σ. να αναγνωστεί η επιστολή αυτή στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής 8/2/13 στο οποίο θα είμαστε παρόντες.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του συλλόγου

Συννημένα:

*Πρακτικό 10/4-8-2010 Δήμου Ηρακλειδών

*Τεχνικό Πρόγραμμα (Π.Ε.Ε.) 2011

*Απόφαση 1/2013 Τ.Σ. Καρδάμαινας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
50067e4e-laboratory-2815641_1280.jpg
Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας: «Στήριξη προς τους Εργαστηριακούς Ιατρούς της Κω»

''Η επιλογή της στοχοποίησης των ιατρών της Κω από τον Υπουργό Υγείας, με χαρακτηρισμούς που δεν συνάδουν με τη θεσμική του ιδιότητα, προκαλεί θλίψη και προβληματισμό''.

dethak.jpg
Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης αύριο Πέμπτη στην Αντιμάχεια

Λόγω προγραμματισμένων απαραίτητων εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης.

kos-(2).jpg
Συνελήφθη 25χρονη για διακίνηση ναρκωτικών στην Κω

Η 25χρονη εντοπίστηκε επ’ αυτοφώρω να παραλαμβάνει δέμα με κάνναβη - Κατασχέθηκαν 327 γραμμ. κάνναβης, 920 ευρώ  κ.α.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
30 °C
Τετάρτη, 18 Ιουνίου 4:04ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency