ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Πτήσεις ελικοπτέρου άνωθεν Κω-Καλύμνου, απόψε το βράδυ, λόγω ολοκλήρωσης στρατιωτικής άσκησης. Καμία ανησυχία!

Μετεξελίσσεται σε εταιρεία η σύμπραξη με στόχο συμφωνίες με χαμηλού κόστους αεροπορικές εταιρείες

Τουρισμος Κυριακή, 3η Φεβρουαρίου 2013
Μετεξελίσσεται σε εταιρεία η σύμπραξη με στόχο συμφωνίες με χαμηλού κόστους αεροπορικές εταιρείες
Στην απόφαση να προχωρήσουν στη σύσταση εταιρείας, με το υπάρχον κεφάλαιο των 50.853 ε και ιδρυτικά μέλη την Ένωση Ξενοδόχων, τον εμπορικό σύλλογο ,το σωματείο ενοικιαζομένων διαμ/των, το σύνδεσμο ΤΑΧΙ Κω,και να επιδιώξουν συμφωνίες με αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους , κατέληξε η σημερινή συνέλευση που συγκάλεσε η σύμπραξη των φορέων στο ΕΒΕΔ.

Το συνολικό ποσό που είχε συγκεντρωθεί άγγιξε τα 96.000 ε ( μετρητά 50.853 ε και τα υπόλοιπα σε επιταγές οι οποίες επέστρεψαν κατόπιν αιτήματος τους στους επιχειρηματίες )

Η μη συμφέρουσα συμφωνία που έκλεισε το ΕΒΕΔ ( θα πραγματοποιηθούν οι μισές πτήσεις εφέτος ) η απώλεια της βάσης της

RYANNAIR για τη Κω που ήταν στη 42η θέση ενώ τα Χανιά στη 55η σύμφωνα με παλιά δήλωση του Γ.Χατζημάρκου ,οι απαξιωτικές δηλώσεις του δημάρχου για ''ανύπαρκτους '' φορείς , μονοπώλησαν τις τοποθετήσεις μελών και εκπροσώπων των επαγγελματικών φορέων.

.Αίσθηση προκάλεσε η θετική άποψη του εκπροσώπου του τουριστικού τμήματος Δ.Σαράντη, όσον αφορά στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου Κω, διαμετρικά αντίθετη από τη πρόταση του υπευθύνου του παραρτήματος του επιμελητηρίου στη Κω Στέργου Γιαλίζη'' για την αγορά και αξιοποίηση της κερδοφόρας επένδυσης από τη τοπική κοινωνία''.

Σε ερώτημα σχετικό αν η σύμπραξη συμφωνεί με τη πρόταση του κ. Γιαλίζη και άν προτίθεται να καλέσει συνάντηση σχετική, ο κ. Σαράντης παρέπεμψε στο πρόεδρο του ΕΒΕΔ κ. Πάππου, αποφεύγοντας να πάρει θέση όπως απέφυγαν και ο πρόεδρος της ένωσης Ξενοδόχων και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου .

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-06-17-144112.png
ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ:  Τραγικά προβλέψιμος ο κ. Νικηταράς. 6 χρόνια μετά του φταίει ο Κυρίτσης

''Η δημοτική αρχή του κ. Νικηταρά αποδείχθηκε τραγικά προβλέψιμη''

96e0efda0167dee87eb6b7fb5fc30ab7_xl.webp
Η Οριοθέτηση των κοινόχρηστων χώρων στις οδούς Ακτή Κουντουριώτη, Ρήγα Φεραίου και Αντ. Ιωαννίδη

Δείτε την εισήγηση της προέδρου Γεωργίας Κασσιώτη και τις τοποθετήσεις των μελών της επιτροπής.

stighmiotipo-othonis-2025-06-17-093736.png
Νικητιάδης προς Πιερρακάκη στη Βουλή: «Όχι» στην κατάργηση των Δ.Ο.Υ. Ρόδου και Κω

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι, δεν έχει προηγηθεί καμία διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, ούτε με τους εργαζόμενους στις Δ.Ο.Υ.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
24 °C
Τετάρτη, 18 Ιουνίου 8:06ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency