'' Η έλλειψη πιστώσεων για τη πρόσληψη αναπληρωτών, αφού διορισμοί δε γίνονται, είναι η αιτία των δεκάδων κενών ,συμπεριλαμβανομένων και αυτών της δεύτερης ξένης γλώσσας..'' τόνισε ο κ. Μουτσάκης περιγράφοντας τη τραγική κατάσταση και των εκπαιδευτικών που βλέπουν τις αποδοχές τους να μειώνονται στο 40% αναγκάζοντας τους να αναζητούν δεύτερη και τρίτη δουλειά
Ο εκπρόσωπος στο ΠΥΣΠΕ δήλωσε ακόμη πως αυτές τις μέρες θα δοθούν κάποιες πιστώσεις ώστε να τοποθετηθούν αναπληρωτές που( αν έρθουν ) θα διδάσκουν 4 ώρες την εβδομάδα με 9-10 ε την ώρα.
Ο Ναυτικός Όμιλος Κω ζητά παραχώρηση των εγκαταστάσεων χωρίς πλειστηριασμό – Για κίνδυνο αποκλεισμού της παραλίας από μεγάλα ξενοδοχεία, κάνει λόγο η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κω Νικόλ Μουζάκη.
Σήμερα Δευτέρα 18 Αυγούστου η κηδεία του.
Δείτε τα θέματα!
Κείμενο του Καΐσερλη Κώστα.