ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Πτήσεις ελικοπτέρου άνωθεν Κω-Καλύμνου, απόψε το βράδυ, λόγω ολοκλήρωσης στρατιωτικής άσκησης. Καμία ανησυχία!

''Τελικά, ο κ. Χατζημιχαήλ προτίμησε να μην σώσει την πατρίδα του & να γίνει κινηματογραφιστής-διασκεδαστής''

Τουρισμος Πέμπτη, 17η Ιανουαρίου 2013
''Τελικά, ο κ. Χατζημιχαήλ προτίμησε να μην σώσει την πατρίδα του & να γίνει κινηματογραφιστής-διασκεδαστής''
Η φαιδρότητα, που ως βασικό στοιχείο "θεσμικής" συμπεριφοράς εγκαινιάστηκε από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, κ. Μηνά Χατζημιχαήλ, ήταν αναμενόμενο ότι θα κορυφωθεί. Τα σχετικά δείγματα άλλωστε, ο κ. Χατζημιχαήλ, τα είχε δώσει στο διάστημα που προηγήθηκε και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό.

Ο κ. Χατζημιχαήλ, αρχικά ΘΑ διαπραγματευόταν μόνος του την καλύτερη συμφωνία. Αυτή που σε νεαρή ηλικία είχε δει σ' ένα περιοδικό ποικίλης ύλης και του είχε κάνει μεγάλη εντύπωση.

Ο κ. Χατζημιχαήλ, στη συνέχεια ΘΑ συγκέντρωνε τα χρήματα με έρανο που ξεκίνησε, στήριξε στην συκοφάντηση, στην παραπληροφόρηση και στα ψέματα, αλλά για έναν ανεξήγητο λόγο διεκόπη απότομα.

Ο κ. Χατζημιχαήλ, ΘΑ υπέγραφε την καλύτερη συμφωνία, αυτή που στο περιοδικό ποικίλης ύλης τον εντυπωσίασε, αν είχε τον κατάλληλο στυλό διαρκείας.

Τελικά, ο κ. Χατζημιχαήλ προτίμησε να μην σώσει την πατρίδα του, που τόσο αγαπά, αλλά να πραγματοποιήσει το παιδικό του όνειρο και να γίνει κινηματογραφιστής-διασκεδαστής.

Προτίμησε να αφήσει τον τόπο του ανυπεράσπιστο αλλά να κερδίσει την χαρά της προσδοκίας μίας μεγάλης καριέρας στον χώρο της κωμωδίας.

Προτίμησε να μην προχωρήσει ο ίδιος στην υπογραφή της άριστης συμφωνίας που ΘΑ διαπραγματευόταν, ΘΑ υπέγραφε και ΘΑ πλήρωνε, αλλά να αρκεστεί στην δωρεάν παραγωγή υποπροϊόντων του κινηματογράφου.

Το πρόβλημα του εντοπίζεται στο ότι για μία ακόμη φορά, πρόχειρος και φουσκωμένος από την ιδιότυπη ασυλία που απολαμβάνει, έβαλε μπροστά στο τελευταίας τεχνολογίας κινητό του έναν συνάδελφο του από τα Χανιά να περιγράφει όλα όσα ο ίδιος υπονόμευσε !

Κρίμα για την Κω, που θα είχε σήμερα σωθεί αν την τελευταία στιγμή μία δυνατή εσωτερική φωνή δεν είχε οδηγήσει τον κ. Χατζημιχαήλ σ' αυτό που πραγματικά αγαπά.

Κρίμα και για τον πολιτικό-ατζέντη, αυτόν που όλοι απέφευγαν και στα δύο νησιά όταν κατάλαβαν τον ρόλο του, που πόνταρε πάνω του για την υλοποίηση των προσωπικών του σχεδίων.

Επειδή η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα δεν μαθαίνεται σε μεσήλικες, τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα τους καριέρα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΕΔ

ΦΩΤΟ:Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕΔ Κ. ΠΑΠΠΟΥ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-06-17-144112.png
ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ:  Τραγικά προβλέψιμος ο κ. Νικηταράς. 6 χρόνια μετά του φταίει ο Κυρίτσης

''Η δημοτική αρχή του κ. Νικηταρά αποδείχθηκε τραγικά προβλέψιμη''

96e0efda0167dee87eb6b7fb5fc30ab7_xl.webp
Η Οριοθέτηση των κοινόχρηστων χώρων στις οδούς Ακτή Κουντουριώτη, Ρήγα Φεραίου και Αντ. Ιωαννίδη

Δείτε την εισήγηση της προέδρου Γεωργίας Κασσιώτη και τις τοποθετήσεις των μελών της επιτροπής.

stighmiotipo-othonis-2025-06-17-093736.png
Νικητιάδης προς Πιερρακάκη στη Βουλή: «Όχι» στην κατάργηση των Δ.Ο.Υ. Ρόδου και Κω

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι, δεν έχει προηγηθεί καμία διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, ούτε με τους εργαζόμενους στις Δ.Ο.Υ.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
24 °C
Τετάρτη, 18 Ιουνίου 6:22ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency