Ο Δήμαρχος Κω αρχικά αναφέρθηκε στην κίνηση της Συμπαράταξης Ελπίδας να αλλάζει κάθε χρόνο τους Δημοτικούς της Συμβούλους,λέγοντας πως είναι θετικό αφού η γνώση και η εμπειρία των συνεδριάσεων μεταφέρεται σε πολλά πρόσωπα,όμως είπε ακόμα πως είναι και άδικο αφού δεν παρέχεται η δυνατότητα σε κάποιο στέλεχος να εκφράσει με πολύ καλύτερο τρόπο μέσα στο χρόνο τις απόψεις τους γνωρίζοντας ότι η πολιτική δεν αφορά μόνο συλλογικά όργανα αλλά και προσωπικές θέσεις και απόψεις αλλά και προσωπικούς αγώνες.
Ο κ. Μ Χατζηαντωνίου όπως ο ίδιος θέλησε θα τελέσει δημοτικός σύμβουλος για 6 μήνες.Στις δηλώσεις του τόνισε πως ασχολείται με τα κοινά 40 χρόνια όπότε έχει την εμπειρία να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις που απαιτεί η θέση του Δημοτικού Συμβούλου.
Ως Δημοτικός σύμβουλους ανέφερε πως θα σέβεται πάντα τις θέσεις της Συμπαράταξης Ελπίδας αλλά επειδή ενεργεί κατά συνείδηση θα συνδυάσει τις προσωπικές τους θέσεις με τις θέσεις της Συμπαράταξης Ελπίδας.
Τέλος εποχής για το σώμα που δημιουργήθηκε το 1997 - Ο χαρακτηρισμός «ράμπο» και τα προβλήματα που οδήγησαν στην απόφαση για την κατάργησή του - Τι θα γίνει με το προσωπικό και τις υποθέσεις του.
Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.
Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 10,2 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Κω.
Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, υπερβαίνοντας κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο. Δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ βρισκόταν και παράνομα στην χώρα μας, καθώς στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.