Στη συνέχεια, όλοι περιηγήθηκαν στο Παζάρι και κατέληξαν στο προαύλιο της εκκλησίας. Τα παιδιά του Συλλόγου μας Χοροδιδασκαλείο Κεφάλου, Χοροδιδασκαλείο Αντιμάχειας και Σχολής Αγγελικής χόρεψαν για να τιμήσουν το βασικό προσκεκλημένο παρασέρνοντάς τον στο τέλος να χορέψει μαζί τους. Επίσης, μια ομάδα παιδιών του Γυμνασίου Κεφάλου έκαναν δώρο έναν χορό στον Αϊ-Βασίλη.
Στο τέλος της ημέρας τα γράμματα ανοίχτηκαν και διαβάστηκαν με πολύ προσοχή για την ικανοποίηση όλων των επιθυμιών!
Ο Σύλλογος ΧΟΡΟΚΩΣ εύχεται να πραγματοποιηθούν οι ευχές σας για το νέο έτος και να περάσετε χαρούμενες γιορτές με τους αγαπημένους σας!
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του συνεδρίου της TAFI στη Ρόδο, μετά και την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Στο επίκεντρο η διαμόρφωση κοινού σχεδίου προσέγγισης της ινδικής αγοράς και η ενίσχυση των τουριστικών ροών από την Ινδία προς τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου