Με 3 πόντους διαφορά (63-60) κέρδισε ο Ιπποκράτης τον Ιβίσκο σήμερα στον πρώτο τελικό για το πρωτάθλημα ανδρών που έγινε στην Κω,στο δεύτερο και τελευταίο τελικό που θα γίνει στο Βενετόκλειο για να πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα του Ιβίσκου χρειάζεται νίκη με διαφορά τουλάχιστον +4 πόντων,ενώ αν η διαφορά είναι 3 πόντους τότε θα έχουμε παράταση.Αυτό που ευχόμαστε βέβαια είναι να νικήσει και στη Ρόδο ο Ιπποκράτης και να στεφθεί πρωταθλητής Δωδεκανήσουν.
Μικρή αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 0,8% καταγράφηκε τον Σεπτέμβριο στον Αερολιμένα Κω «Ιπποκράτης», όπου διακινήθηκαν συνολικά 520.088 επιβάτες σύμφωνα με τα στοιχεία της Fraport Greece
Κοινοβουλευτική αναφορά προς το Υπουργείο Ναυτιλίας κατέθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης, αναδεικνύοντας το ιδιαίτερα αυξημένο κόστος της ακτοπλοϊκής μετακίνησης που επιβαρύνει τα αθλητικά σωματεία των νησιών
Ευθύνες στη δημοτική και την περιφερειακή αρχή για τη διαχείριση των απορριμμάτων καταλογίζει ο Νίκος Μυλωνάς, κάνοντας λόγο για διαχρονική προχειρότητα στον ΧΥΤΑ της Κω και βαρύ οικονομικό κόστος
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κω «Ο Ερμής» ευχαριστεί τα μέλη του, τον Δήμο και τους καταναλωτές που στήριξαν με την παρουσία τους την επιτυχημένη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας»
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας