Τα προγράμματα που υλοποιούνται αυτό το διάστημα είναι : α) Νέες τάσεις στο χώρο της εστίασης, Σύνθεση καταλόγου - Τέχνη ποιότητα & φαντασία στο τραπέζι (food styling), β) Παραδοσιακή αρτοποιία & ζαχαροπλαστική και γ) Αυθεντική παραδοσιακή τοπική κουζίνα σε χώρους εστίασης.
Νέα προγράμματα στο χώρο της εστίασης θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο, όχι μόνο στη Ρόδο αλλά και σε άλλα νησιά όπως Κω, Κάρπαθο, Λέρο, Πάτμο.
Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν ενώ στο τέλος κάθε επιμορφωτικού σεμιναρίου εκδίδονται βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Πρέπει να τονιστεί η συμβολή της ΕΠΑ.Σ του Ο.Τ.Ε.Κ για την υλοποίηση των προγραμμάτων τόσο σε υποδομές όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό.
Ο Ναυτικός Όμιλος Κω ζητά παραχώρηση των εγκαταστάσεων χωρίς πλειστηριασμό – Για κίνδυνο αποκλεισμού της παραλίας από μεγάλα ξενοδοχεία, κάνει λόγο η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κω Νικόλ Μουζάκη.
Σήμερα Δευτέρα 18 Αυγούστου η κηδεία του.
Δείτε τα θέματα!
Κείμενο του Καΐσερλη Κώστα.