''Υπάρχει μια εμπλοκή, δεν είναι οικονομική..'' σημείωσε ο κ. Χατζημιχαήλ ''και θεωρώ ότι στις αμέσως επόμενες μέρες θα λήξει το θέμα ώστε να δημοσιοποιήσει τα δρομολόγια της η εταιρεία για το 2013..
Στο περιθώριο της έκθεσης της Σμύρνης, όπου η Κως φιλοξενήθηκε στο περίπτερο του BODRUM κάτω από το λογότυπο ΚΩΣ -GREECE ,ο κ. Χατζημιχαήλ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους( π.χ Πήγασος) , που ενδιαφέρονται να δρομολογήσουν πτήσεις στα νησιά μας Κω- Ρόδο, από Κωνσταντινούπολη.
Ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων δήλωσε ότι θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να κλείσει κάποια συμφωνία για το 2013.
Το πλοίο μετέφερε συνολικά 166 φορτηγά και 29 επιβατικά αυτοκίνητα, με τις πληροφορίες αν αναφέρουν ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από φορτηγό που βρισκόταν στο γκαράζ νούμερο 4