Σίγουρα έχετε ακούσει για τις ιδιαίτερες εκπ/κές ανάγκες των παιδιών που φοιτούν στο σχολείο. Ορισμένοι τρομάζουμε στο άκουσμα των λέξεων αυτισμός, σύνδρομο Asperger, ΔΕΠΠΥ, και γενικές μαθησιακές δυσκολίες, δυσλεξία κλπ. Τι αισθάνονται τα παιδιά αυτά; Τι τους συμβαίνει; Πως μπορούμε να τα βοηθήσουμε στο σπίτι και στο σχολείο; Η άγνοια οδηγεί συχνά σε μη αποδοχή. Μαζί μας για να βοηθήσει να λύσουμε τις απορίες μας η κ. Σταθοπούλου Βάσω εργασιοθεραπεύτρια, η οποία ασχολείται στην πράξη και σε καθημερινό επίπεδο με τα παιδιά αυτά.
Θα σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη 12 /12/2012 και ώρα 17:30 στο σχολείο μας.
Για το Σωματείο Γονέων & Κηδεμόνων Η Δ/ντρια του Σχολείου
Μιχάλης Φραγκούλης Ρέβελα Φραντζέσκα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Η Συντονίστρια της ΠΕ Κω και Νισύρου, Κωνσταντίνα Σβύνου, είναι η καλεσμένη του Γιώργου Λιοδάκη στο νέο επεισόδιο της πολιτικής εκπομπής Face to Face του Kosnews24
Η παρουσίαση του βιβλίου «Ο Αιρετικός» του Κώστα Καραθωμά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Πολυκέντρου Πυλίου
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας