Σε συνέχεια χθεσινού Δελτίου Τύπου μας σχετικά με οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στο περιοχή του καταυλισμού στο Καρακόνερο Ρόδου, ανακοινώνεται ότι εξιχνιάστηκαν ακόμη τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών και δυο (2) απόπειρες κλοπών στην Ρόδο.
Ειδικότερα στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, της εξέτασης των προσαχθέντων και σε συνδυασμό στοιχείων που είχαν προκύψει από διενεργηθείσα αστυνομική έρευνα άλλα και αντικειμένων που βρέθηκαν στο καταυλισμό, σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες σε βάρος δυο Ρομά ηλικίας 30 και 18 ετών οι οποίοι, όπως διαπιστώθηκε διέπραξαν συνολικά πέντε (5) κλοπές και απόπειρες κλοπών.
Συγκεκριμένα ο 18χρονος:
Την 15-10-2012 στην περιοχή Φαληράκι Ρόδου, παραβίασε οικία και αφαίρεσε κοσμήματα και τιμαλφή συνολικής εκτιμώμενης αξίας 22,500 ευρώ
Το χρονικό διάστημα από 06 έως 13-11-2012 στην πόλη της Ρόδου, εισήλθε σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε χρυσά κοσμήματα και τιμαλφή συνολικής εκτιμώμενης αξίας 14.000 ευρώ.
Την 28-11-2012 στην περιοχή Ασγούρου Ρόδου, αφαίρεσε από αποθήκη ημεδαπού τέσσερα βαλιτσάκια που περιείχαν ηλεκτρικά εργαλεία (τρυπάνια, κομπρεσέρ, τροχός)
Ενώ ο 30χρονος την 27-11-2012 στην περιοχή Κοσκινού Ρόδου, πραγματοποίησε δυο (2) απόπειρες κλοπής από οικίες ημεδαπών.
Τα κλεμμένα σετ εργαλείων βρέθηκαν στην κατοχή του 18χρονου και αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στον δικαιούχο.
Οι κατηγορούμενοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.
Το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου που πραγματοποίησε της έρευνες, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή η Ευφροσύνη (Έφη) Σαμαρά. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Πόλεως Κω
Η θεατρική παράσταση «Ορφέας και Ευρυδίκη» παρουσιάστηκε στον «Πολυχώρο Σφαγείο» της Κω σε σκηνοθεσία της Διονυσίας Κασίου, χαρίζοντας μια ξεχωριστή καλλιτεχνική εμπειρία γεμάτη συγκίνηση και μεράκι
Για αύριο Κυριακή 18 Οκτωβρίου αναβλήθηκε το σημερινό πρόγραμμα των Πανελλήνιων Αγώνων Ποδηλασίας Special Olympics Hellas, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Κω
Ο 80χρονος προσέγγισε ανήλικη σε δημόσιο χώρο και επιδίωξε συνάντηση μαζί της με παραπλανητικό μέσο την παροχή χρηματικού ποσού, πριν συλληφθεί από αστυνομικούς στο σημείο συνάντησης
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας