ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Από τη μία έστελναν παράνομους μετανάστες, από την άλλη εγκαινίαζαν θόλους...

Ο Όμιλος MITSIS στηρίζει τη Ρόδο στον αγώνα κατά του καρκίνου με την πρωτοβουλία “Η Ρόδος για τη Ζωή”.

Κοινωνια Δευτέρα, 25η Νοεμβρίου 2024
9f34853815d6b7c7c2284f4368d204b5.jpg

Ο Όμιλος MITSIS στηρίζει τη Ρόδο στον αγώνα κατά του καρκίνου με την πρωτοβουλία “Η Ρόδος για τη Ζωή”.

Με συνέπεια στην κοινωνική του δέσμευση, ο Όμιλος MITSIS συμμετείχε στην ετήσια δράση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Η Ρόδος για τη Ζωή», έναν συμβολικό περίπατο αφιερωμένο στον αγώνα κατά του καρκίνου. Σκοπός της Α.Μ.Κ.Ε. είναι η αγορά μηχανημάτων που αφορούν τη διάγνωση-θεραπεία μορφών καρκίνου και την παραχώρηση αυτών στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Η δράση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, συσπειρώνοντας πάνω από 1.500 κατοίκους του νησιού που ένωσαν τις δυνάμεις τους για έναν κοινό στόχο: τη συγκέντρωση πόρων για την αγορά εξειδικευμένου ιατρικού εξοπλισμού για το νοσοκομείο της Ρόδου.

Από το 2009, η δράση της Α.Μ.Κ.Ε. έχει προσφέρει πάνω από 700.000 ευρώ σε εξοπλισμό, συμβάλλοντας σημαντικά στη βελτίωση της διάγνωσης και θεραπείας του καρκίνου στην τοπική κοινωνία. Η στήριξη του Ομίλου MITSIS στην πρωτοβουλία αυτή ενισχύει την ανθρωποκεντρική του στρατηγική, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τη δέσμευσή του στην υγεία και την ποιότητα ζωής των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται.

Ενδυναμώνοντας την Αλληλεγγύη στην Πράξη

Η συμμετοχή των 53 εργαζομένων του Ομίλου, που συμμετείχαν στον περίπατο, αντικατοπτρίζει το ομαδικό πνεύμα και την κοινωνική υπευθυνότητα που διέπει τον Όμιλο MITSIS. Με αίσθημα ευθύνης, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε στην τοπική κοινότητα, αποτελώντας μέρος ενός δικτύου υποστήριξης που ενισχύει το συλλογικό καλό.

Γράψε και εσύ τη δική σου ιστορία στον Όμιλο MITSIS!

Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τα όνειρά σας και να σας προσφέρουμε ευκαιρίες ανάπτυξης σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον εργασίας. Ακολουθήστε το όραμά σας μαζί μας, στέλνοντας το βιογραφικό σας στο [email protected] .

IMG-66c88752e3f1a70b78d3e3ef7bfcb58a-V.jpg

IMG-d623afc9a16e1d9a5d9b356c05fc8074-V.jpg

IMG-4a2b59f06ef9560431205e9f53f41e77-V.jpg

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
01.jpeg
Γ. Νικητιάδης στην ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Εθνική ανάγκη η αναπτυξιακή θωράκιση των νησιών μας

Στην ανάγκη αναπτυξιακής και αμυντικής ενίσχυσης των νησιών αναφέρθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης, υπογραμμίζοντας στη συνεδρίαση της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου ότι οι νησιώτες αποτελούν την εμπροσθοφυλακή της χώρας

dhmarxeio-kw3.webp
Συνεδριάζει την Τρίτη 27 Οκτωβρίου η Δημοτική Επιτροπή Κω

Σε τακτική συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης συνέρχεται την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στις 12:00 η Δημοτική Επιτροπή Κω, με έντεκα θέματα στην ημερήσια διάταξη και ζωντανή μετάδοση στο YouTube

stighmiotipo-othonis-2026-10-24-085225.png
Η Συντονίστρια ΠΕ Κω - Νισύρου Κωνσταντίνα Σβύνου στην εκπομπή του kosnews24 ''FACE TO FACE'' - Δείτε το επεισόδιο

Η Συντονίστρια ΠΕ Κω και Νισύρου Κωνσταντίνα Σβύνου μιλάει στον Γιώργο Λιοδάκη για το πολιτικό της μέλλον, τα έργα στο νησί και τα σημαντικά ζητήματα της τοπικής επικαιρότητας

diik4.webp
ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩ: Το Ιπποκρατικό Φόρουμ και η ορκωμοσία αρίστων τελειόφοιτων

Στο Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω πραγματοποιήθηκε το Ιπποκρατικό Φόρουμ, με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων και την απόδοση του Όρκου του Ιπποκράτη από αριστούχους αποφοίτους Ιατρικών Σχολών

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
24 °C
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 4:58ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας