ΔΕΥΑ ΚΩ: Δυνατότητα ρύθμισης οφειλών που έχουν δημιουργηθεί μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2020 - ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ

ΔΕΥΑ ΚΩ: Δυνατότητα ρύθμισης οφειλών που έχουν δημιουργηθεί μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2020 - ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΑ ΚΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

Τη δυνατότητα ρύθμισης οφειλών που έχουν δημιουργηθεί μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2020, δίνει στους καταναλωτές η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ, αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Με απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών της Επιχείρησης καθορίστηκαν οι όροι της ρύθμισης.

Οι καταναλωτές που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα που δίνει η ΔΕΥΑΚ, ώστε να ενταχθούνστη ρύθμιση μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ Σκεύου Ζερβού 40,καταθέτοντας σχετική αίτηση μέχρι την 20/04/2021.

Οι οφειλές που έχουν βεβαιωθεί ή θα βεβαιωθούν από 15 Φεβρουαρίου 2020 μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2021 ρυθμίζονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr-ΕΨΠ)

Για περισσότερες Πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο :2242023915 στα Εσωτ. 108 ή 109 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για τη Δ.Ε.Υ.Α Κω

Προϊστάμενος

Γραφείου Καταναλωτών

ADVERTORIALS