Πώς θα αποκτήσετε το ιδανικό καθιστικό για όλη τη διάρκεια του χρόνου

Πώς θα αποκτήσετε το ιδανικό καθιστικό για όλη τη διάρκεια του χρόνου

Το καθιστικό αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους χώρους του κάθε σπιτιού, αφού αυτό θα σας καλωσορίσει κάθε φορά που γυρνάτε στο σπίτι σας και σε αυτό θα περάσετε αρκετές ώρες της ημέρας σας. Για αυτό λοιπόν και πρέπει να είναι ένας χώρος στον οποίο θα νιώθετε ευχάριστα και άνετα. Εάν η ανακαίνιση σπιτιού δεν αποτελεί μία επιλογή για εσάς για το επόμενο διάστημα, και η κατασκευή σπιτιού μοιάζει και αυτή αρκετά μακρινή, υπάρχουν λύσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε ώστε το καθιστικό σας να γίνει ο αγαπημένος χώρος σας για όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ξεκινώντας βέβαια από το χρώμα των τοίχων του καθιστικού σας, θα σας πρότεινα να υιοθετήσετε ένα ουδέτερο χρώμα, όπως το λευκό, καθώς και το ανοιχτό μπεζ. Και τα δύο αυτά χρώματα θα σας επιτρέψουν να διακοσμήσετε το χώρο σας αυτό όπως επιθυμείτε ανάλογα με την εποχή και δε θα σας δεσμεύσουν καθόλου. Όποια χρώματα και αν αποφασίσετε να τοποθετήσετε στο καθιστικό σας, το ουδέτερο χρώμα των τοίχων σας θα σας βοηθήσει να τα συνδυάσετε εύκολα μεταξύ τους.

Στην ίδια λογική, ένας καναπές επίσης σε ουδέτερο χρώμα θα σας διευκολύνει πολύ στη διακόσμηση του συνολικού χώρου. Έχοντας ένα καναπέ σε μπεζ ή γκρι χρώμα, θα έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε όποια άλλα χρώματα επιθυμείτε στο καθιστικό σας, καθώς και να τα αλλάξετε ανά πάσα στιγμή.

Τα υφάσματα που θα σας βοηθήσουν στη διακόσμηση του χώρου σας όπως οι κουρτίνες, τα ριχτάρια για τους καναπέδες καθώς και τα μαξιλάρια μπορούν όλα να προσαρμοστούν ανάλογα με την εποχή, στο χρώμα και στο ύφασμα που επιθυμείτε. Για αυτό και έχοντας ουδέτερα χρώματα στα βασικά έπιπλα του καθιστικού σας, θα μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των υφασμάτων όποτε το επιθυμείτε και ανάλογα με την εποχή. Τα χαλιά επίσης είναι σημαντικά για τη συνολική εικόνα του χώρου σας, για αυτό και μην τα παραμελήσετε είτε είναι χειμώνας, ώστε να σας κρατήσουν ζεστούς, είτε είναι καλοκαίρι, ώστε να ανανεώσουν το χώρο σας με τα χρώματα και τα σχέδιά τους.

Φυσικά το επόμενο για το οποίο θα κάνουμε λόγο είναι η διακόσμηση των τοίχων σας. Εφόσον οι τοίχοι σας έχουν ένα ουδέτερο χρώμα, έχετε αμέτρητες επιλογές ως προς τη διακόσμησή τους με διάφορα κάδρα ή κορνίζες στο μέγεθος και στο χρώμα που επιθυμείτε. Επιπλέον, ανάλογα με την εποχή αλλά και με τη διάθεσή σας, είναι πολύ εύκολο να τις αλλάξετε με άλλες της προτίμησής σας. Οι καθρέπτες είναι ακόμα μία επιλογή που έχετε για την επένδυση των τοίχων σας. Εάν το μέγεθος του χώρου σας το επιτρέπει μπορείτε να τοποθετήσετε έναν μεγάλο καθρέπτη σε ένα τοίχο του καθιστικού, ή αλλιώς μικρότερους καθρέπτες μαζί ή ξεχωριστά.

ADVERTORIALS