Το πρώτο Kos T-rap Festival, την Παρασκευή 9 Αυγούστου στον θερινό Ορφέα

Το πρώτο Kos T-rap Festival, την Παρασκευή 9 Αυγούστου στον θερινό Ορφέα

Ο Παναγιώτης Χατζηνικολάου ή όπως έχει συνηθίσει να τον φωνάζουν Brock είναι 24 ετών και η ραπ μουσική είναι το πάθος του. Από τα εφηβικά του χρόνια ασχολείται με την μουσική με πρώτη δημόσια κυκλοφορία της μουσικής του το 2017 και πλέον αριθμεί πάνω από 20 ολοκληρωμένες δουλειές με δικούς του στίχους και μουσική στο διαδίκτυο. Όντας φοιτητής στον Βόλο και ενεργό μέλος της Underground σκηνής της πόλης έχει οργανώσει εκδηλώσεις, πάρτι και συναυλίες με πρόθεση την προώθηση της μουσικής που αγαπάει. Φετος πήρε την πρωτοβουλία να γνωρίσει την Ραπ λίγο καλύτερα στο νησί μας οργανωνοντας το πρώτο Hip hop, rap, trap φεστιβάλ που θα λάβει μέρος στις 9 Αυγούστου στον θερινό Ορφέα. Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν εκτός από τον ίδιο και άλλοι τοπικοί καλλιτέχνες αλλά και καλλιτέχνες από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο brock θέλει να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ορφέα που παραχωρεί τον χώρο και όλους τους χορηγούς που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια.

Το νησί κινείται στους ρυθμούς του Kos T-rap Festival Vol.1 τα λέμε εκεί.

Στις 9 Αυγούστου ο θερινός Ορφέας παίρνει φωτιά στις 20:00 σας περιμένουμε για μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη ζωντάνια ενέργεια μπάσα και ρίμες.

ice_screenshot_20190805-142653.png

ADVERTORIALS