Δείτε τις ταινίες που προβάλλονται, από τη 1 έως τις 7 Αυγούστου, στον θερινό & χειμερινό κινηματογράφο Ορφέα

Δείτε τις ταινίες που προβάλλονται, από τη 1 έως τις 7 Αυγούστου, στον θερινό & χειμερινό κινηματογράφο Ορφέα

Πρόγραμμα προβολων 1/8 – 7/8/2019

Από την Πέμπτη 1/8 έως την Τετάρτη 7/8 σε Θερινό & Χειμερινό Ορφέα θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες:

TOY STORY 4

Υπόθεση: Ο Woody ήταν πάντα σίγουρος για τη θέση του στον κόσμο και το ότι προτεραιότητα του είναι η φροντίδα του παιδιού του, είτε είναι ο Andy είτε η Bonnie. Οπότε όταν το καινούριο παιχνίδι της Bonnie, που είναι καρπός χειροτεχνίας και ακούει στο όνομα Forky, αυτοαποκαλείται «σκουπίδι», ο Woody αναλαμβάνει να του δείξει ότι πρέπει να αγκαλιάσει το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι. Όταν η Bonnie παίρνει την παρέα σε οικογενειακή εκδρομή, ο Woody καταλήγει σε μία απρόσμενη παράκαμψη που του επιφυλάσσει τη συνάντηση με τη χαμένη του φίλη Βο Peep. Μετά από χρόνια μοναχικής περιπλάνησης, το περιπετειώδες πνεύμα της Bonnie και οι εμπειρίες της στον δρόμο έρχονται σε αντίθεση με την ντελικάτη, πορσελάνινη επίστρωση της. Πάνω που ο Woody και η Βο συνειδητοποιούν ότι οι κόσμοι τους είναι μακριά σε ό,τι αφορά τη ζωή τους ως παιχνίδια, την ίδια στιγμή καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι η πιο ασήμαντη έγνοια τους.

Είδος: Κινούμενα Σχέδια     Διάρκεια: 100'

Σκηνοθεσία: Τζος Κούλεϊ

Ηθοποιοί:  Τομ Χανκς, Τιμ Αλεν, Ανι Ποτς, Τόνι Χέιλ, Τζόρνταν Πιλ, Κριστίνα Χέντρικς | (στα ελληνικά) Αλκη Κούρκουλου, Γιώργου Λιάντου, Μαρίας Πλακίδη, Φοίβου Ριμένα

 

Παρασκευή/Friday 2/8: ΘΕΡΙΝΟΣ 21:00 ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Σάββατο/Saturday 3/8 : XEIMEΡΙΝΟΣ 20:00 3D ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Κυριακή/Sunday 4/8: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ 20:00 METAΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Τρίτη/Tuesday 6/8: ΘEΡΙΝΟΣ 23:15 ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ XEIMEΡΙΝΟΣ 20:00 3D ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

 

Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ |VAULT

Υπόθεση: Μία συναρπαστική περιπέτεια, μία εξωφρενικά απλή στον σχεδιασμό της ληστεία, βασισμένη σε πραγματικά περιστατικά, που διαδραματίστηκαν στο βουτηγμένο στο έγκλημα Ρόουτν Άιλαντ της δεκαετίας του ’70. Μία συμμορία από μικροεγκληματίες αποπειράται να κάνει τη μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία της Αμερικής, κλέβοντας πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια από τη μαφία στην πιο μικρή πολιτεία των ΗΠΑ, το Ρόουντ Άιλαντ.

Είδος: Περιπέτεια       Διάρκεια: 99'

Σκηνοθεσία:  Τομ ΝτεΝούτσι

Ηθοποιοί: Τσαζ Παλμιντέρι, Γουίλιαμ Φορσάιθ, Κλάιβ Στάντεν, Σαμίρα Γουάιλι, Θίο Ρόσι, Ντον Τζόνσον

Πέμπτη/Thursday 1/8: ΘΕΡΙΝΟΣ 23:30

Σάββατο/Saturday 3/8 : ΘΕΡΙΝΟΣ 23:15

Κυριακή/Sunday 4/8: ΘΕΡΙΝΟΣ 23:15

Δευτέρα/Monday 5/8:   ΘΕΡΙΝΟΣ 23:45

Τρίτη/Tuesday 6/8: ΘEΡΙΝΟΣ 21:00

Τετάρτη/Wednesday 7/8: ΘΕΡΙΝΟΣ 23:30

 

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ| THE LION KING

Υπόθεση: Η κλασσική ταινία της Disney από το 1994, ζωντανεύει ξανά, αυτή τη φορά σε μια CGI και live action εντυπωσιακή κινηματογραφική μίξη. Ο Βασιλιάς των Λιονταριών σε σκηνοθεσία του Jon Favreau, ταξιδεύει μέχρι την αφρικανική σαβάνα όπου ένας μελλοντικός βασιλιάς γεννιέται. Ο μικρός Simba είναι ο διάδοχος του πατέρα του, Mufasa. Δεν είναι όλοι χαρούμενοι στο βασίλειο, όμως, με την έλευση του μικρού λιονταριού. Ο Scar, ο αδερφός του Mufasa -και μέχρι πρότινος διεκδικητής του θρόνου- έχει άλλα σχέδια. Η μάχη για τον θρόνο θα ποτιστεί με προδοσία, οδηγώντας την κατάσταση σε τραγωδία, με αποτέλεσμα να εξοριστεί ο Simba. Με την βοήθεια όμως των καινούργιων φίλων του, ο Simba θα μεγαλώσει και θα διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν και του στέρησαν.

Eίδος: Οικογενειακή Περιπέτεια                 Διάρκεια: 118'    

Σκηνοθεσία:    Τζον Φαβρό

Φωνές:    Ντόναλντ Γκλόβερ, Τσιούετελ Έτζιοφορ, Σεθ Ρόγκεν,Γιάννη Λάφη, Εύα Τσάχρα, Φοίβου Ριμένα, Βασίλη Μήλιου Τζέιμς Ερλ Τζόουνς, Μπιγιονσέ

Πέμπτη/Thursday 1/8: ΘΕΡΙΝΟΣ 21:00 ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Κυριακή/Sunday 4/8: ΘΕΡΙΝΟΣ 21:00 ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Τετάρτη/Wednesday 7/8: ΘΕΡΙΝΟΣ 21:00 ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

 

 

BOHEMIAN RHAPSODY

Υπόθεση: To Bohemian Rhapsody είναι μια ωδή στους Queen, τη μουσική τους και τον ξεχωριστό τραγουδιστή τους ΦρέντιΜέρκιουρι. O Φρέντι αψήφησε τα στερεότυπα και τους συμβιβασμούς για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη. Η ταινία ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο της μπάντας μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό τους ήχο.

Ένα λαμπερό χορευτικό show με μοντέρνες χορογραφίες θα ανοίξει την προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας .Η επιμέλεια και εκτέλεση ανήκει στους ταλαντούχους χορευτές της σχολής BALLERINAS & DREAMS.

Eίδος: Βιογραφία, Δράμα, Μουσική   Διάρκεια: 134’

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Σίνγκερ

Πρωταγωνιστούν: Ράμι Μάλεκ, Λούσι Μπόιντον, Γκουίλιμ Λι, Μπεν Χάρντι, Τζόζεφ Ματζέλο, Άινταν Γκίλεν,

Δευτέρα/Monday 5/8:   ΘΕΡΙΝΟΣ 21:00

ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ; 2

Υπόθεση: Τέσσερα χρόνια μετά τη σαρωτική εμπορική επιτυχία «Θεέ μου, τι σου κάναμε;» που έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως, η πιο αγαπημένη οικογένεια της Γαλλίας επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για νέες, ξεκαρδιστικές περιπέτειες. Αυτή τη φορά, ο Κλοντ και η Μαρί Βερνέιγ έχουν να αντιμετωπίσουν ένα καινούργιο πρόβλημα. Οι τέσσερις γαμπροί τους, Ρασίντ, Νταβίντ, Τσάο και Σαρλ, έχουν αποφασίσει να φύγουν από τη Γαλλία με τις συζύγους και τα παιδιά τους και να δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Ανίκανοι να φανταστούν ότι η οικογένειά τους δεν θα είναι κοντά, ο Κλοντ και η Μαρί προσπαθούν απεγνωσμένα να τους κρατήσουν δίπλα τους.

Είδος: Γαλλική Κωμωδία                  Διάρκεια: 99'

Σκηνοθεσία: Φιλίπ Ντε Σοβερόν

Ηθοποιοί: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Αρί Αμπιτάν, Μεντί Σαντούν, Φρεντερίκ Τσάου, Νουμ Ντιαβαρά

Παρασκευή/Friday 2/8: ΘΕΡΙΝΟΣ 23:15

Σάββατο/Saturday 3/8 : ΘΕΡΙΝΟΣ 21:00

 

Σας περιμένουμε!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ADVERTORIALS