H μεγάλη επιστροφή του "Βασιλιά των Λιονταριών" - Την Πέμπτη 18 Ιουλίου Παγκόσμια Πρεμιέρα στον Ορφέα!

H μεγάλη επιστροφή του "Βασιλιά των Λιονταριών" - Την Πέμπτη 18 Ιουλίου Παγκόσμια Πρεμιέρα στον Ορφέα!

H μεγάλη επιστροφή του "Βασιλιά των Λιονταριών" - 18 Ιουλίου Παγκόσμια Πρεμιέρα στον Ορφέα!


Είναι κάποιες ταινίες που μένουν στην μνήμη μας και όσα χρόνια και αν περάσουν τις αναπολούμε για τα όμορφα συναισθήματα που μας έκαναν να νιώσουμε. Οι ταινίες των παιδικών μας χρόνων ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, πρωτόγνωρες εικόνες & νοήματα μένουν χαραγμένα μέσα μας για πάντα!

Η ταινία «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» του 1994 είναι μια από αυτές, δημιουργία των Walt Disney Animation Studios. Αποτελεί την 32η ταινία μεγάλου μήκους της σειράς Disney.

Ο μικρός Σίμπα είναι ο διάδοχος του πατέρα του, Μουφάσα. Δεν είναι όλοι χαρούμενοι στο βασίλειο, όμως, με την έλευση του μικρού λιονταριού. Ο Σκαρ, ο αδερφός του Μουφάσα -και μέχρι πρότινος διεκδικητής του θρόνου- έχει άλλα σχέδια. Η μάχη για τον θρόνο θα ποτιστεί με προδοσία, οδηγώντας την κατάσταση σε τραγωδία, με αποτέλεσμα να εξοριστεί ο Σίμπα. Με την βοήθεια όμως των καινούργιων φίλων του, ο Σίμπα θα μεγαλώσει και θα διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν και του στέρησαν.

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου η ιστορία του μικρού Σίμπα ζωντανεύει ξανά στη μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά σε μια CGI και live action εντυπωσιακή κινηματογραφική μίξη.

Στον κινηματογράφο Ορφέα (Θερινό και Χειμερινό) η ταινία θα προβληθεί σε Παγκόσμια Πρεμιέρα, μεταγλωττισμένη, με υπότιτλους και σε 3D.

Δείτε όλο το πρόγραμμα προβολών της ταινίας εδώ

Σας περιμένουμε!

Κινηματογράφος Ορφέας

ADVERTORIALS