Αυτή την Κυριακή 30 Ιουνίου JUNIOR PAPPA και ΑΝΤΟΝΙΟ στα decks του Ammos! Powered by Konsews24

Αυτή την Κυριακή 30 Ιουνίου JUNIOR PAPPA και ΑΝΤΟΝΙΟ στα decks του Ammos! Powered by Konsews24

ΤΟ AMMOS BEACH BAR ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!!!

Αυτή την Κυριακή 30 Ιουνίου το Ammos Beach Bar, στο Ψαλίδι, σε συνεργασία με το Kosnews24 παρουσιαζουv δύο από τους κορυφαίους Ελληνες Djs στο είδος του τον JUNIOR PAPPA και τον ANTONIO !!! Ετοιμαστείτε για ένα από τα καλύτερα parties του καλοκαιριού!

Κυριακή 30 Ιουνίου, στις 16:00.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ice_screenshot_20190625-093511.png

DJ JUNIOR PAPPA

Junior Pappa (γεννημένος Νικόλαος Πάππας το1983, Θεσσαλονίκη) είναι ένας Έλληνας μουσικός παραγωγός/dj.Η καριέρα του Junior Pappa ξεκίνησε μόλις στην ηλικία των 16 ετών παίζονταςσε clubs και bars στην περιοχή της γενέτειρας του.

Τα μουσικά ερεθίσματα για εκείνον ήρθαν πολύ νωρίς, όντας σε μια οικογένειαόπου τόσο ο πατέρας του όσο και ο θείος του ήταν ήδη djs.Ο Junior Pappa έχει κάνει ήδη remixes σε κομμάτια της Nina Kraviz, MiguelCampbell, Teddy Douglas, Sisy Ey, Simion, Jay Sinister & Louie Vega, Saccaoκαι πολλούς ακόμα καλλιτέχνες.Έχει κυκλοφορήσει παραγωγές του σε συλλογές της: Viva Warriors, της OFFRecordings, όσο και remixes του στην Flatgroove Records, Erase Records, MLPMusic Label, Break The Rule Records και άλλα labels.Προσωπικές παραγωγές του ήδη έχουν κυκλοφορήσει από εταιρείες όπως:Madison Square Records, Kokan, και άλλες.

Στα live του ο Junior Pappa έχει μοιραστεί τα decks με μερικά από ταμεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής όπωςείναι: Sasha, John Digweed, Sander Kleinenberg, Nick Warren, James Holden,Dave Seaman, David Morales, Felix Da House Cat, Jerome Sydenham, DennisFerrer, Nina Kraviz και αρκετούς ακόμα σπουδαίους καλλιτέχνες.Το μουσικό του στυλ είναι πια χαρακτηριστικό, χρωματισμένο από house στοιχεία δεμένα με techno ήχους κάνοντας κάθε του εμφάνιση μοναδική.Η μοναδικότητα της επικοινωνίας του με το εκάστοτε κοινό που θα τον ακούσει,είναι ακριβώς αυτό που τον πληρεί καθώς ο σκοπός του κάθε φορά είναι νακάνει τον κόσμο να χορέψει & να ζήσει μαζί του εκείνες τις μοναδικές στιγμές.

Ο Junior Pappa έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα clubs/bars της πόλης, καθώςεπίσης και στους καλύτερους χώρους ανά την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικόόπως: Ρώμη, Πράγα, Ίμπιζα και αλλού.Την δεδομένη στιγμή είναι resident dj στο The Real Rocknrolla στηνΘεσσαλονίκη εδώ και 6 χρόνια και τα σετ του ταξιδεύουν μέσω τωνραδιοφώνων, social media και ηλεκτρονικών καταστημάτων σε όλο τον κόσμο.

 DJ ANTONIO

Ο Αντώνης Καραγκούνης, γνωστός πλέον ως Dj Antonio, γεννήθηκε το 1973 στην Θεσσαλονίκη. Η μουσική ήταν χωρίς καμία αμφισβήτηση χαραγμένη στο DNA του καθώς άμεσα από τα παιδικά του χρόνια πειραματίστηκε με διάφορα μουσικά όργανα και μόλις στα 6 του αγόρασε το πρώτο του βινύλιο, των Human League: Don't You Want Me 12''. Όταν κάποια άλλα παιδιά στην ηλικία του ήθελαν παιχνίδια, εκείνος ήδη έφτιαχνε την συλλογή του από δίσκους βινυλίου. Αυτή ήταν η αφορμή να εθιστεί στα βινύλια αλλά κυρίως να του δώσει το έναυσμα να κάνει το πάθος του, δηλαδή την μουσική, την κύρια ασχολία του μετέπειτα.

Αργότερα ο Antonio θα βρεθεί να εργάζεται σε κεντρικό δισκοπωλείο της πόλης, το οποίο θα αποδειχθεί καθοριστικό για να συνεχίσει να διαμορφώνει τον μουσικό του χαρακτήρα τόσο σε εμπειρίες και τριβές με όλου του φάσματος των μουσικών επιρροών αλλά ταυτόχρονα βάζοντας τον στο επίκεντρο των εξελίξεων στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία η οποία τότε ήταν στα υψηλότερα επίπεδα παραγωγικότητας.

 Οι πρώτες του εμφανίσεις σε clubs και bars της Θεσσαλονίκης δεν θα αργήσουν να έρθουν, σε μια πόλη η οποία άκουγε άλλα ακούσματα, ο Antonio θα προσφέρει σε αυτούς που πήγαιναν να τον ακούσουν μουσικές όπως Barbara Tucker, Deee-Lite, Beloved, Masters At Work, Armand Van Helden, Danny Tenaglia, David Morales κ.α. καταρτίζοντας ήδη το ρεπερτόριο του από funky/vocal/deep house στοιχεία.

 Επόμενο και σημαντικό κεφάλαιο στην πορεία του στάθηκε η παρουσία του στο φημισμένο μέχρι και σήμερα Decadence Club, του οποίου υπήρξε resident dj από το 1998. Τα καθήκοντα του άμεσα θα αυξηθούν, αφού θα αναλάβει πλέον και το μάνατζμεντ της επιχείρησης καθώς επίσης, άτυπα θα αποτελέσει τότε και τον δάσκαλο των μυστικών της δουλειάς του dj σε τόσα νέα παιδιά που τον έβλεπαν και ήθελαν να γίνουν όπως αυτός. Το Decadence θα είναι και ο χώρος όπου ο Antonio πια θα μοιραστεί το booth με θρυλικά ονόματα της dance σκηνής όπως: Danny Tenaglia, Sasha, John Digweed, David Morales, Deep Dish, Tiesto, Armin Van Buuren και τόσους ακόμα που καθιστά την λίστα ατελείωτη.

Η διαδρομή του έπειτα τον βρίσκει ως μάνατζερ της Cmymusic/Heaven Records για την χρονική διάρκεια μεταξύ 2002-2006. Θα είναι υπεύθυνος για μερικές από τις καλύτερες μουσικές συλλογές που θα κυκλοφορήσει η εταιρεία αλλά το μεγαλύτερο του κατόρθωμα, θα είναι η αποκλειστική συνεργασία με την Subliminal του Eric Morillo και την Defected του Simon Dunmore, των οποίων παραγωγές πλέον κυκλοφορούν κάτω από Ελληνικό label. Η πορεία συνεχίζεται με την διαμόρφωση μιας εταιρείας μάνατζμεντ, την FeelGoodFactor, της οποίας αποκλειστικός σκοπός θα είναι να προωθεί τα νέα ταλέντα που έρχονται και να μεταδώσει τόσο τα μυστικά του επαγγέλματος άλλα κυρίως το πάθος που πρέπει να έχει κάποιος για να κάνει την μουσική, ζωή του.

Τα χρόνια μετουσίωσαν το όραμα του στην τωρινή μορφή που έχει πάρει πια το εγχείρημα αυτό, δημιουργώντας την A2LTD, η οποία πια όχι μόνο μεταδίδει τα dj skills μέσω του project A2 Dj Workshop αλλά πια μανατζάρει πλήθος ονομάτων ανά την Ελλάδα, συνεργάζεται με διεθνή αναγνωρισμένες εταιρείες μουσικής παραγωγής και ετοιμάζει σημαντικές και διαφορετικές δραστηριότητες πάντα με γνώμονα την αισθητική, την ουσία και την ποιότητα. Πλέον τον συναντάμε ως resident dj του The Real Rocknrolla από το καλοκαίρι του 2011, το οποίο φιλοξενεί και παρέχει στέγη τόσο στο μουσικό workshop της σχολής A2, όπως επίσης θα αποτελεί μουσικό σταθμό συνάντησης των ονομάτων που θα φέρνει ο Antonio, καθιερώνοντας τις Πέμπτες ως μέρες events με guest djs ονόματα όπως Oliver $, Betoko, Drop Out Orchestra, Coyu, Justin Martin, Larse, Adam Port, Sidney Charles και πολλούς άλλους. Εν αναμονή γραφής του επόμενου κεφαλαίου στην ιστορία του Antonio, η μουσική ήταν, είναι και θα αποτελεί την αρχή και το τέλος των όσων δημιουργεί και θα απολαμβάνει μέσω της δουλειάς του.

ADVERTORIALS