Θερινό σινεμά στην Κω: Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά

Θερινό σινεμά στην Κω: Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ: ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ

 

Όλα γύρω μας φωνάζουν καλοκαίρι, η ζέστη, οι τουρίστες που βρίσκονται παντού, η κίνηση στους δρόμους, οι ατελείωτες ώρες δουλειάς. Το βράδυ πάτα ένα pause σε όλα, πάρε μαζί σου μια ελαφριά ζακέτα και έλα να χαθείς στην δροσερή εμπειρία του θερινού κινηματογράφου.

Ξεκίνα όμως λίγο νωρίτερα γιατί η ταινία δεν είναι το μόνο ενδιαφέρον που θα βρεις...Κάνε μια στάση κοίταξε τον ουρανό και δες τα αστέρια και αν είσαι τυχερός ίσως δεις και το φεγγάρι. Έπειτα δες τα γλαστράκια που βρίσκονται στα τραπέζια, είναι βασιλικός και άλλα μυρωδάτα και χρωματιστά λουλούδια προορισμένα να στολίσουν τον χώρο αλλά και να διώξουν τα ενοχλητικά ζωύφια.

Στη συνέχεια κοίτα πίσω σου, το κυλικείο είναι εκεί και σε περιμένει φωτισμένο και γεμάτο από σνακς και ποτά! Θέλεις να δροσιστείς με μια λεμονάδα ή μια δροσερή μπύρα ή μήπως θέλεις να γευτείς τα φημισμένα μας hot dogs; Εξερεύνησε και το υπόλοιπο μενού δεν θα χάσεις, άλλωστε έχει ώρα μέχρι να τελειώσει η ταινία και έχει και διάλειμμα αν θέλεις να συμπληρώσεις με κάτι ακόμα.

Αρχίζει η ταινία! 'Ώρα να αφεθείς στον κόσμο της φαντασίας, ταξίδεψε με τα αστέρια της μεγάλης οθόνης & γέλασε με τις κωμωδίες του καλοκαιριού! Πρεμιέρα ή όχι η ταινία στον θερινό είναι μια ξεχωριστή εμπειρία από μόνη της.

Σε ευχαριστούμε, ελπίζουμε να πέρασες μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά & αν η ταινία το άξιζε ελπίζουμε να μείνει και αξέχαστη...

 

ADVERTORIALS