Το Ammos Beach Bar ανακοίνωσε το line up του για το καλοκαίρι του 2019, με κορυφαίους ξένους και Έλληνες djs. Στις 23 Ιουνίου το πρώτο πάρτι

Το Ammos Beach Bar ανακοίνωσε το line up του για το καλοκαίρι του 2019, με κορυφαίους ξένους και Έλληνες djs. Στις 23 Ιουνίου το πρώτο πάρτι

Το Ammos Beach Bar γιορτάζει αυτό το καλοκαίρι τα 5 χρόνια λειτουργίας του και σε συνεργασία με το Kosnews24.gr έφτιαξε ένα μοναδικό line up για 11 beach parties άκρως εορταστικά!

Εκτός από τους Έλληνες παραγωγούς ( ACE2ACE, AGENT GREG, ANTONIO, CJ JEFF, JUNIOR PAPPAJUNIOR RUSH, KALIDON) οι οποίοι είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην χώρα μας στην house και edm μουσική, αυτό το καλοκαίρι έρχονται και παραγωγοί διεθνούς φήμης όπως ο TOM STAAR ο οποίος αφού παίξει στo Tomorrowland θα βρεθεί στην Κω για ένα show που θα μείνει αξέχαστο. Μάλιστα πριν λίγο καιρό ο TOM STAAR κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τον Superstar dj David Guetta το κομμάτι This Ain't Techno το οποίο παίζει στα κορυφαία clubs του κόσμου αλλά και στα μεγαλύτερα φεστιβάλ.

Απευθείας από το Tommorowland θα έρθει και το εκρηκτικό δίδυμο Double Pleasure ενώ από το MIAMI και ένα από τα κορυφαία clubs του κόσμου το LIV MIAMI, θα έρθει ο Dj Mednas για ένα dj set ανάλογο του επιπέδου του.

Φυσικά από το Line up δεν γίνεται να λείψει ο μουσικός παραγωγός του POWER FM από την Κωνσταντινούπολη Dj Funky C αλλά και ο Ιταλός DJ Fraanklyn ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις πέρυσι στην πρώτη του εμφάνιση στο Ammos Beach Bar.

Το πρώτο Beach party θα γίνει την επόμενη Κυριακή 23 Ιουνίου.

Το καλοκαίρι τώρα ξεκινάει!

ice_screenshot_20190614-133825.png

ADVERTORIALS