"ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ" "JOHN WICK" "O KAΘΗΓΗΤΗΣ & Ο ΤΡΕΛΟΣ" επιστρέφουν στον ΟΡΦΕΑ

"ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ" "JOHN WICK" "O KAΘΗΓΗΤΗΣ & Ο ΤΡΕΛΟΣ" επιστρέφουν στον ΟΡΦΕΑ

"ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ" "JOHN WICK" "O KAΘΗΓΗΤΗΣ & Ο ΤΡΕΛΟΣ" ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ

Οι πρεμιέρες των ταινιών μας συναρπάζουν και μας κάνουν να νιώθουμε στην πρώτη γραμμή των παγκόσμιων κινηματογραφικών εξελίξεων. Οι ταινίες όμως που μας έχουν ταξιδέψει έχουν πάντα θέση στην καρδιά μας και στην μεγάλη οθόνη!

Αυτή την εβδομάδα 6/6 -12/6 οι ταινίες που μας γοήτευσαν το προηγούμενο διάστημα και επιστρέφουν στον Ορφέα είναι το blockbuster "Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη" το συναρπαστικό τρίτο μέρος του John Wick "John Wick:Κεφάλαιο 3" και η βιογραφική ταινία μυστηρίου με τους Μελ Γκίμπσον και Σον Πεν "O Καθηγητής & ο Τρελός"

Οι απαιτήσεις του κοινού είναι αυτές που καθορίζουν και εμπλουτίζουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα ώστε όλοι οι θεατές να νιώθουν ότι έχουν ένα μέρος συμμετοχής στην τοπική κινηματογραφική εμπειρία.

Περιμένουμε τις απόψεις σας

Θερινός & Χειμερινός Κινηματογράφος Ορφέας

Περισσότερες πληροφορίες για τις ταινίες θα βρείτε στο www.cine-orfeas.gr

«ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ:H TEΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ» του  Άντονι & Τζο Ρούσο με τους Γκουίνεθ Πάλτρου, Σκάρλετ Γιόχανσον, Πολ Ραντ, Κρις Έβανς, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Τζον Φαβρό, Σεμπάστιαν Σταν, Τζος Μπρόλιν, Τζέρεμι Ρένερ, Κρις Χέμσγουόρθ, Εβαντζελίν Λίλι, Μπρι Λάρσον, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Τομ Χόλαντ, Μπράντλει Κούπερ, Μαρκ Ράφαλο, Τσαντγουικ Μπόουζμαν, Ντέιβ Μπαουτίστα, Πομ Κλεμεντίεφ, Μισέλ Φάιφερ, Τίλντα Σουίντον

Υπόθεση: Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών, μετά από 22 ταινίες της Marvel Studios.

Πέμπτη 6/6: ΘΕΡΙΝΟΣ 21:00

Παρασκευή 7/6: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ 20:00

Tετάρτη 12/6: ΘΕΡΙΝΟΣ 21:00

«JOHN WICK: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3» του  Τσαντ Σταχέλσκι με τους Κιάνου Ριβς, Χάλι Μπέρι, Λώρενς Φίσμπερν, Μαρκ Ντακάσκος, Λανς Ρέντικ, Σαΐντ Ταγκμάουι, Τζερόμ Φλιν, Τζέισον Μαντζούκας, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Αντζέλικα Χιούστον, Ίαν ΜακΣέιν

Υπόθεση: Ο ασταμάτητος JOHN WICK επιστρέφει στο τρίτο μέρος του πετυχημένου και γεμάτου αδρεναλίνη franchise, πιο εκδικητικός από ποτέ. Σκοτώνει ένα εξέχον μέλος μιας σκιώδους διεθνούς αδελφότητος και αυτόματα γίνεται στόχος για τους πιο αδίστακτους και σκληρούς εκτελεστές του κόσμου. Επικηρύσσεται για 14 εκατομμύρια δολάρια και πλέον σε κάθε του βήμα συναντά και έναν αποφασισμένο δολοφόνο.

Δευτέρα 10/6: ΘΕΡΙΝΟΣ 21:00

Tρίτη 11/6: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ 22:00

«Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ» του  Φαρχαντ Σαφινια με τους Μελ Γκίμπσον, Σον Πεν, Νάταλι Ντόρμερ, Έντι Μάρσαν, Τζένιφερ Ιλ, Τζέρεμι Ίρβιν, Ιοαν Γκρούφονρτ, Ντέιβιντ Ο’ Χάρα, Στίβεν Ντιλέιν, Στιβ Κούγκαν

Υπόθεση: Βασισμένη στο ομώνυμο διεθνές μπεστ σέλερ του Σάιμον Γουίντσεστερ, η ταινία είναι μια συναρπαστική αληθινή ιστορία παραφροσύνης, ιδιοφυΐας και εμμονής Λονδίνο, 1872. Ο καθηγητής Τζέιμς Μάρεϊ (Μελ Γκίμπσον) αρχίζει να συγκεντρώνει ορισμούς με αφορμή την πρώτη έκδοση του Λεξικού της Οξφόρδης για την αγγλική γλώσσα. Λαμβάνει πάνω από 10,000 λήμματα από έναν δόκτορα Γουίλιαμ Μάινορ (Σον Πεν), ο οποίος είναι τρόφιμος σε άσυλο φρενοβλαβών εγκληματιών.

Κυριακή 9/6: ΘΕΡΙΝΟΣ 21:00

επαναληψεις.jpg

 

ADVERTORIALS