Σταμάτης Καμπουράκης - Ποιος είναι ο οδοντοτεχνίτης που κατεβαίνει υποψήφιος με τον Θεοδόση Νικηταρά

Σταμάτης Καμπουράκης - Ποιος είναι ο οδοντοτεχνίτης που κατεβαίνει υποψήφιος με τον Θεοδόση Νικηταρά

Ο Σταμάτης Καμπουράκης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Κω, στο πλευρό του Θεοδόση Νικηταρά, με την παράταξη ''Ισχυρή Κώς''


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Σταμάτης Καμπουράκης, γιος του Αντώνη και της Σεβαστής, γεννήθηκε στην Κω στις 08/03/1969. Έζησε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια στις γειτονιές του Αγίου Παύλου και τελείωσε το Γυμνάσιο και το Λύκειο στην Κω, όπου και είχε ενεργό συμμετοχή στο μαθητικά κινήματα.

Συνέχισε την ενεργό συνδικαλιστική του δράση στην Αθήνα ωε φοιτητής στης Σχολής Οδοντοτεχνιτών, από την οποία αποφοίτησε ως Αριστούχος Οδοντοτεχνίτης το 1988.

Από το 1994 επιχειρεί στην Κω ως ελεύθερος επαγγελματίας, σήμερα ασκεί με ζήλο το επάγγελμα του Οδοντοτεχνίτη σε δικό του εργαστήριο που διατηρεί στην πόλη μας.

Είναι παντρεμένος με την Ευτυχία Σπυρίδωνος και έχει δύο γιους: τον 16 χρόνο Αντώνη και τον 12 χρόνο Μάριο.

Ο Σταμάτης Καμπουράκης από το 1998 έως το 2007 υπήρξε αντιπρόεδρος του συλλόγου ιδιοκτήτων bar της οδού Ναυκλήρου και έδωσε το δικό του αγώνα με μεράκι και αγάπη για τους συναδέλφους τους .

Κατά τα σχολικά έτη 2008-2009,2011-2012 και 2012-2013 ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Νηπιαγωγείου Κω και μέλος του ΔΣ του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κω.

Ασύχαστο πνεύμα και με έκδηλη αγάπη για τον τόπο που μεγάλωσε, ασχολήθηκε με τα κοινά και ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος στις 12/09/2010 όντας μέλος της παράταξης «Ανθρώπινη Κως» του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου.

Η θητεία του έληξε στις 07/11/2010, ενώ ορκίστηκε εκ νέου Δημοτικός Σύμβουλος του Ενιαίου –πλέον –Δήμου Κω στις 16/02/2011 και μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΑΣ. Σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. του ΔΟΠΑΒΣ και συνεχίζει να υπηρετεί ακούραστα, με ειλικρίνεια, ενδιαφέρον και αγάπη τα συμφέροντα των συμπολιτών του και του τόπου του.

ADVERTORIALS