Πώς θα διακοσμήσετε γιορτινά φέτος το καθιστικό σας

Πώς θα διακοσμήσετε γιορτινά φέτος το καθιστικό σας

Το καθιστικό αποτελεί το βασικό χώρο του σπιτιού μας, όπου κατά τη διάρκεια της ημέρας θα μαζευτούμε και θα περάσουμε εκεί αρκετές ώρες. Τώρα τις γιορτές, αποτελεί το χώρο τον οποίο αντικρίζουμε όταν μπαίνουμε στο σπίτι μας και αυτόν όπου πρόκειται να υποδεχθούμε τους καλεσμένους μας. Για αυτό και θέλουμε να αντανακλά τη γιορτινή ατμόσφαιρα και να είναι όσο πιο ωραία στολισμένος γίνεται. Θα δούμε οπότε διαφορετικές ιδέες διακόσμησης τις οποίες μπορείτε εύκολα να υιοθετήσετε στο καθιστικό σας φέτος, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Για ένα πολυτελή στολισμό στο καθιστικό σας μπορείτε να επιλέξτε τον λευκό στολισμό. Εκτός από τους καναπέδες που μπορεί να είναι λευκοί ή μπεζ, μπορείτε να τοποθετήσετε λευκά μαξιλάρια πάνω σε αυτούς. Ακόμα, με τα λευκά κεριά μέσα σε φαναράκια διάσπαρτα στο χώρο σας θα δώσετε μία ζεστή νότα στο χώρο. Μπορείτε να στολίσετε το δέντρο σας με λευκά διακοσμητικά και μπάλες, καθώς και να τοποθετήσετε στο τζάκι λευκές κάλτσες για τα δώρα του Άγιου Βασίλη. Το λευκό μπορεί να συνδυαστεί εξίσου αρμονικά με τα ασημένια ή τα χρυσά διακοσμητικά, ανάλογα με το ποιο χρώμα προτιμάτε, ώστε να δώσει μία επιπλέον αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο σας.

Το κόκκινο χρώμα αποτελεί αναμφίβολα το χρώμα των γιορτών, καθώς και ένα πολύ ζεστό χρώμα διακόσμησης. Εάν σας αρέσει και σας εκφράζει, μπορείτε να το τοποθετήσετε στο καθιστικό σας στην έκταση που επιθυμείτε. Εάν λοιπόν δεν έχετε κόκκινους ή κοντινής απόχρωσης καναπέδες, μπορείτε κάλλιστα να τοποθετήσετε μαξιλάρια αυτού του χρώματος πάνω σε αυτούς. Παράλληλα, μπορείτε να γεμίσετε το χώρο σας με χριστουγεννιάτικα  διακοσμητικά στο χρώμα αυτό, καθώς και να στολίσετε το δέντρο σας αντίστοιχα. Εάν είστε λάτρεις του χρώματος αυτού και θέλετε να το έχετε όλο το χρόνο στο καθιστικό σας, δοκιμάστε να βάψετε έναν από τους τοίχους σας σε μία πιο σκούρα απόχρωση του κόκκινου, για ένα ζεστό αποτέλεσμα.

Εάν είστε λάτρεις του βρετανικού στυλ, το καρό χρώμα προσφέρεται για μία μοναδική διακόσμηση και στις γιορτές. Καθώς θα είναι από δύσκολο έως απίθανο να έχετε στο καθιστικό σας καρό καναπέ ή πολυθρόνα, μπορείτε να υιοθετήσετε κάλλιστα αυτό το στυλ σε πολλά διακοσμητικά στοιχεία στο χώρο σας, όπως δώρα με καρό περιτύλιγμα και ένα καρό τραπεζομάντηλο ή υφασμάτινα σουπλά.

Η μίνιμαλ διακόσμηση σίγουρα έχει τους φανς της και στις γιορτές. Εάν λοιπόν δε σας αρέσουν οι υπερβολές και θέλετε μία κομψή διακόσμηση, επενδύστε σε ουδέτερα χρώματα, όπως το λευκό, το μαύρο και το γκρι, τοποθετώντας και γιορτινά διακοσμητικά στα χρώματα αυτά.

Όποιο στυλ και αν προτιμάτε για το καθιστικό σας, με τις ταινίες led θα έχετε μία ολοκληρωμένη γιορτινή διακόσμηση με ελάχιστο κόστος και χρόνο. Καθώς είναι αυτοκόλλητες, μπορούν να τοποθετηθούν σε όποιο σημείο του καθιστικού σας επιθυμείτε και να έχετε συνεχώς έναν ομοιόμορφο φωτισμό. 

ADVERTORIALS