Δείτε τις ταινίες που προβάλλονται, από τις 20 έως τις 26 Δεκεμβρίου, στον χειμερινό κινηματογράφο Ορφέα

Δείτε τις ταινίες που προβάλλονται, από τις 20 έως τις 26 Δεκεμβρίου, στον χειμερινό κινηματογράφο Ορφέα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 20/12 - 26/12 2018

 

Στον Χειμερινό Κινηματογράφο Ορφέα από την Πέμπτη 20/12 έως και την Τετάρτη 26/12 θα προβληθούν 5 ταινίες: Σε Παγκόσμια Πρεμιέρα η οικογενειακή περιπέτεια «Η ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΙΝΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ», η περιπέτεια φαντασίας «MORTAL ENGINES» η ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο ΓΚΡΙΝΤΣ», η περιπέτεια φαντασίας «AQUAMAN» και σε Πανελλήνια Πρεμιέρα η ελληνική κωμωδία «THE BACHELOR 3»

«Η ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΙΝΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ» του Ρόμπ Μάρσαλ με τους Έμιλι Μπλαντ, Μέριλ Στριπ, Κόλιν Φέρθ, Τζούλι Γουόλτερς, Έμιλι Μορτιμερ, Άντζελα Λανσμπερι, Ντικ Βαν Νταικ

Υπόθεση: Στη νέα Mary Poppins της Disney, η Emily Blunt (The Girl on the Train, IntotheWoods) είναι η τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει μια βαρετή δουλειά σε μια αξέχαστη, φανταστική περιπέτεια. Σε αυτό το ολοκαίνουριο σίκουελ, γεμάτο φρεσκάδα αλλά και πιστό στο πνεύμα της πρώτης ταινίας, η Mary Poppins επιστρέφει για να βοηθήσει τη νέα γενιά της οικογένειας Banks να ξαναβρεί τη χαρά και την αδιαμφισβήτητη μαγεία της ζωής μετά από μια απώλεια. Η αινιγματική νταντά καταφτάνει παρέα με το φίλο της τον Jack (ο Lin-Manuel Miranda της Vaiana), έναν αισιόδοξο φανοκόρο που φέρνει φως -και ζωή- στους δρόμους του Λονδίνου.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Πέμπτη/Thursday 20/12: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  19:30 ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Παρασκευή/Friday  21/12: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  22:00 ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Σάββατο/Saturday 22/12 : ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  12:00 ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Κυριακή/Sunday 23/12:  ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  12:00 ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ 19:30 ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Δευτέρα/Monday 24/12: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  17:00 ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Τετάρτη/Wednesday 26/12: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  17:00 ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

«MORTAL ENGINES» του Κρίστιαν Ρίβερς με τους Χιούγκο Γουίβινγκ, Ρόμπι Σίχαν, Ρόνα Ράφτερι και Στίβεν Λανγκ

Υπόθεση: Το εντυπωσιακό μυθιστόρημα του Φίλιπ Ριβ μεταφέρεται στον κινηματογράφο από την βασική δημιουργική ομάδα του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».Εκατοντάδες χρόνια μετά το τέλος του πολιτισμού μας εξαιτίας ενός καταστροφικού γεγονότος μια μυστηριώδης νεαρή γυναίκα, η Έστερ Σο (Χέρα Χίλμαν), φαίνεται να είναι η μόνη που μπορεί να σταματήσει το Λονδίνο – που πλέον είναι μια γιγαντιαία επιθετική πόλη πάνω σε τροχούς– από το να καταβροχθίσει τα πάντα στο πέρασμά του. Η Έστερ ενώνει τις δυνάμεις της με τον ΤομΝατσγουόρθι (Ρόμπερτ Σίχαν), έναν απόκληρο από το Λονδίνο, και με την Άννα Φανγκ (Τζιχάε) μια επικίνδυνη μα καλόκαρδη εγκληματία με γενναιόδωρη καρδιά.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Πέμπτη/Thursday 20/12: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  22:00 3D

Παρασκευή/Friday  21/12: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  19:30 2D

Σάββατο/Saturday 22/12 : ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  19:30 3D

Κυριακή/Sunday 23/12:  ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  22:00 2D

Tρίτη/Tuesday 25/12: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  19:30 2D

Τετάρτη/Wednesday 26/12: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  22:00 3D

 

«AQUAMAN» του Τζέιμς Γουάν με τους Τζέισον Μομόα, Άμπερ Χερντ, Γουίλιαμ Νταφό, Πάτρικ Γουίλσον, Ντολφ Λούντγκρεν, Νικόλ Κίντμαν, Λούντι Λιν, Τεμουέρα Μόρισον

Υπόθεση: Από την WarnerBros. Pictures και τον σκηνοθέτη Τζέιμς Γουάν έρχεται μια γεμάτη δράση περιπέτεια που εκτυλίσσεται στον αχανή, οπτικά εκπληκτικό υποβρύχιο κόσμο των επτά θαλασσών: το «Aquaman», με πρωταγωνιστή τον ΤζέισονΜομόα. Η ιστορία αποκαλύπτει την προέλευση του μισού-ανθρώπου, μισού- Ατλάντειου Άρθουρ Κάρι και εξερευνά το ταξίδι της ζωής του- ένα ταξίδι που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να αντικρίσει τον πραγματικό του εαυτό, αλλά να ανακαλύψει αν είναι άξιος να γίνει αυτός που γεννήθηκε… Να γίνει ένας βασιλιάς!

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

 

Σάββατο/Saturday 22/12 : ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  22:00

Δευτέρα/Monday 24/12: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  19:30

Tρίτη/Tuesday 25/12: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  22:00

 

 «Ο ΓΚΡΙΝΤΣ» των Σκότ Μοσιέ & Γιαρόου Τσένι με τις φωνές των Γιώργος Καπουτζίδης, Έφη Παπαθεοδώρου

Υπόθεση: Η Illumination και η Universal, μετά τις παγκόσμιες επιτυχίες στο χώρο του animation με ταινίες όπως τα Minions και το ΕΓΩ, Ο Απαισιότατος, παρουσιάζουν φέτος τον Γκριντς. Πρόκειται για την 8η μεγάλου μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων, η οποία βασίζεται στο κλασικό αγαπημένο βιβλίο του Dr. Seuss. Η ταινία Ο Γκριντς αφηγείται την ιστορία ενός κυνικού γκρινιάρη που θέλει να κλέψει τα Χριστούγεννα και να τα εξαφανίσει μια για πάντα. Όμως η καρδιά του θα γλυκάνει εξαιτίας του γενναιόδωρου πνεύματος ενός μικρού κοριτσιού. Αστεία, ενθουσιώδης και άκρως ψυχαγωγική, η ιστορία του Γκριντς μιλάει όπως καμία άλλη για την ουσία των Χριστουγέννων, για την αγάπη των γιορτινών ημερών και για τη δύναμη της αισιοδοξίας.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Παρασκευή/Friday  21/12: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  17:30 3D

Σάββατο/Saturday 22/12 : ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  17:30 2D

Κυριακή/Sunday 23/12:  ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  17:30 3D

Tρίτη/Tuesday 25/12: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  17:30 2D

«THE BACHELORτου Γιάννης Παπαδάκου με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη, Μελέτη Ηλία, Θανάση Βισκαδουράκη, Νίκος Βουρλιώτη, Κατερίνα Γερονικολού, Βασιλική Τρουφάκου, Ησαΐα Ματιάμπα, Τόνι Σφήνο, Τάσο Παλατσίδη, Βίκυ Κάβουρα, Δημήτρη Σταρόβα, Αναστάσης Κολοβό, Κούρτνεϊ Πάρκερ, Αλέξανδρο Κοντοπίδη, Μαρία Κωνσταντάκη, Γιώργο Παράσχο, Τάκη Ζαχαράτο.

Υπόθεση: Δύο ταινίες πριν, τέσσερις φίλοι ξεκίνησαν για έναν γάμο. Δεν έφτασαν ποτέ. Ξεπέρασαν όμως τα 100.000 εισιτήρια. Μία ταινία πριν, τέσσερις φίλοι ξεκίνησαν για έναν ακόμα γάμο. Πάλι δεν έφτασαν ποτέ. Ξεπέρασαν όμως τα 236.000 εισιτήρια και ήταν πρωταγωνιστές στη νούμερο ένα Ελληνική ταινία της χρονιάς. Τώρα, στο τρίτο μέρος του «The Bachelor», τέσσερις φίλοι λαμβάνουν ένα νέο προσκλητήριο. Θα τα καταφέρουν ή θα χρειαστεί και τέταρτη ταινία για να γίνει κάποιος γάμος τελικά; Η απάντηση θα δοθεί στο «The Bachelor 3». Μια ανατρεπτική κωμωδία που έμελλε να γίνει τριλογία!

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Τετάρτη/Wednesday 26/12: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  19:30

 

Σας περιμένουμε !!!

 

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΟΡΦΕΑΣ                

ADVERTORIALS