Albergo Gelsomino - 'Ενα στολίδι στο λιμάνι της Κω

Albergo Gelsomino - 'Ενα στολίδι στο λιμάνι της Κω

Πραγματικό κόσμημα για την Κω το ιστορικό Albergo Gelsomino άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, σε ένα  χώρο που νιώθεις την ιστορία του σε κάθε γωνιά.

Το Εστιατόριο του εμβληματικού Albergo Gelsomino

Σε ένα χώρο που η ιστορία συναντά τη φινέτσα και την αισθητική ο Executive Chef Παύλος Κυριάκης και ο Επικεφαλής Chef Σωτήρης Ματσούκας, παντρεύοντας ιδανικά πρώτες ύλες της τοπικής κουζίνας με μια αίσθηση νεωτερισμού, δημιουργούν πιάτα με καθαρές γεύσεις, με στόχο να ευχαριστήσουν το σύγχρονο επισκέπτη.

Στο Albergo Gelsomino μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό, το μεσημεριανό αλλά και το δείπνο σας, ενώ οι επισκέπτες του όμορφου αυτού χώρου μπορούν να πιουν τον καφέ τους ή το ρόφημα της αρεσκείας τους κατά τη διάρκεια της ημέρας ή να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας το ποτό τους το βράδυ!

Το ξενοδοχείο 

Το Albergo Gelsomino διαθέτει 8 πολυτελή δωμάτια, στα οποία θα επαναπροσδιορίσετε τον ορισμό της φιλοξενίας.  Οι 8 σουίτες με στοιχεία από τη μνήμη και το παρελθόν του ξενοδοχείου αλλά και της Κω,  όπου κάθε τους λεπτομέρεια είναι μέρος μιας ευρύτερης σκηνογραφίας, απαντούν στις ανάγκες της εποχής και προσφέρουν στον επισκέπτη αληθινές στιγμές, δίνοντάς του την αίσθηση ότι ζει μια άλλη ζωή, μια πολυτέλεια, που πηγάζει όμως μέσα από την απλότητα.   

Αρχοντικό, επιβλητικό και μεγαλοπρεπές το Albergo Gelsomino  ένα ξενοδοχείο με προσωπικότητα, η επιτομή του όρου personalized, θα ξυπνήσει σίγουρα τα πιο ρομαντικά σας συναισθήματα  και θα σας προσφέρει απλόχερα μια αξέχαστη ολοκληρωμένη εμπειρία.   

 ALBERGO GELSOMINO

ADD.: 1 Vas. Georgiou, 85300, Kos 

TEL.: +30 22420 20200 

EMAIL:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ADVERTORIALS