Δείτε τις ταινίες που προβάλλονται, από τις 25 έως 31 Οκτωβρίου, στον χειμερινό κινηματογράφο Ορφέα

Δείτε τις ταινίες που προβάλλονται, από τις 25 έως 31 Οκτωβρίου, στον χειμερινό κινηματογράφο Ορφέα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 25/10 - 31/10 2018

Στον Χειμερινό Κινηματογράφο Ορφέα από την Πέμπτη 25/10 έως και την Τετάρτη 31/10 θα προβληθούν 5 ταινίες: Η αστυνομική, κωμική περιπέτεια «Ο ΚΥΡΙΟΣ & ΤΟ ΟΠΛΟ» η ταινία τρόμου «Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ(HALLOWEEN)», η περιπέτεια φαντασίας «VENOM»  και οι ταινίες κινουμένων σχεδίων «ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΚΟΑΛΑ» & «Ο ΛΟΥΗΣ & ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ»

«Ο ΚΥΡΙΟΣ & ΤΟ ΟΠΛΟ» του Ντέβιντ Λόουερι με τους Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Κέισι Άφλεκ, Ελίζαμπεθ Μος, Τομ Γουέιτς, Ντάνι Γκλόβερ, Σίσι Σπέισεκ

Υπόθεση: Ένας ηλικιωμένος ληστής τράπεζας που είχε καταφέρει να ξεφύγει από τη φυλακή πάνω από 12 φορές στη ζωή του, προτού «αποσυρθεί» σε έναν οίκο ευγηρίας, φλερτάρει με μια ακόμα ληστεία! Η ταινία είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία της θαυμαστής απόδρασης του Φόρεστ Τάκερ από το Σαν Κουεντίν στην ηλικία των 70 ετών!

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Πέμπτη/Thursday 25/10: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  20:00

Σάββατο/Saturday 27/10: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS 22:00

Κυριακή/Sunday 28/10:  ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  20:00

Τρίτη/Tuesday 30/10: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  20:00

Τετάρτη/Wednesday 31/10: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  22:15

 

 

«Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ(HALLOWEEN)» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν με τους Τζούντ Γκριρ, Τζέιμι Λι Κέρτις, Βιρτζίνια Γκάρντνερ, Νικ Καστλ, ΓουίλΠάτον, Τόμπι Χους, Μάιλς Ρόμπινς, Τζέφερσον Χολ, Τζείμς Τζουντ Κόρτνεϊ, Ρίαν Ρις

Υπόθεση: 40 χρόνια μετά τον πρώτο φόνο του Μάικλ Μάγιερς, ένα βρετανικό κινηματογραγραφικό συνεργείο πηγαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες να τον επισκεπτεί στη φυλακή, εκείνος όμως καταφέρνει να δραπετεύσει. Ξαναβρίσκει τη χαρακτηριστική του μάσκα και διψάει να πάρει εκδίκηση από τη Λόρι δολοφονώντας όποιον βρεθεί στον δρόμο του. Η επιστροφή και αποκάλυψη του Μάικλ Μάγιερς, 40 χρόνια μετά την πρώτη σφαγή είναι γεγονός! Η Λόρι Στροντ έρχεται στην τελική αναμέτρηση με τη δολοφονική φιγούρα με τη μάσκα που την στοιχειώνει, από τότε που γλίτωσε παρά τρίχα από το θάνατο τέσσερις δεκαετίες πριν, τη νύχτα του Halloween.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

 

Πέμπτη/Thursday 25/10: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  22:00

Παρασκευή/Friday  26/10: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  22:15

Σάββατο/Saturday 27/10: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS 19:45 & 00:00 #movienight ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ με Δώρο Pop -Corn

Κυριακή/Sunday 28/10:  ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  22:00

Δευτέρα/Monday 29/10: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  20:00

Τρίτη/Tuesday 30/10: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  22:00

Τετάρτη/Wednesday 31/10: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  20:00

 

«VENOM» του Ρούμπεν Φλαϊσερ με τους Τομ Χάρντι, Μισέλ Γουίλιαμς, Γούντι Χάρελσον, Τζένι Σλέιτ, Ριζ Άχμεντ

Υπόθεση: Ένας από τους πιο αινιγματικούς, πολύπλοκους και σκληροτράχηλους χαρακτήρες της Marvel έρχεται στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Όσκαρ Tom Hardy στο ρόλο του θανατηφόρου προστάτη Venom.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Παρασκευή/Friday  26/10: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  20:00

Δευτέρα/Monday 29/10: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  22:15

 

«ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΚΟΑΛΑ» του Ντιν Τέιλορ με τις φωνές των Νίκος Παπαδόπουλος, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Στεφανία Φιλιάδη, Εβελίνα Αραπίδη

Υπόθεση: Ο Blinky Bill είναι ένα μικρό και αξιαγάπητο κοάλα με μεγάλη φαντασία. Ένας εξερευνητής στην καρδιά, που ονειρεύεται να αφήσει την μικρή του πράσινη πόλη και να ακολουθήσει τον εξερευνητή πατέρα του στα ταξίδια του. Όταν όμως ο Μr. Bill χάνεται σε ένα ταξίδι του, ο Βlinky είναι ο μόνος που πιστεύει ότι ο πατέρας του είναι ακόμα ζωντανός. Κάπως έτσι ξεκινάει ένα μεγάλο ταξίδι, συναντάει νέους φίλους στην ατέλειωτη Έρημο, σε μια περιπέτεια που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον επικίνδυνο έξω κόσμο μακριά από το σπίτι του.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

 

Σάββατο/Saturday 27/10: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS 17:45

Τετάρτη/Wednesday 31/10: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  18:00

 

«Ο ΛΟΥΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ» των Βόλφγκανγκ Λαουενστάιν & Κρίστοφ Λαουενστάιν με τις φωνές των Χαρά Κατσικα, Ροζαλία Παπαϊωάννου, Θεολόγος Λινάκης, Άγγελος Λιαγκος, Κώστας Αποστολίδης, Κωνσταντίνος Στελλούδης, Ηλίας Ζερβός

Υπόθεση: Τι θα έκανες αν ξαφνικά ερχόσουν πρόσωπο με πρόσωπο με έναν, ή μάλλον τρεις εξωγήινους; Σε αυτή την ξεκαρδιστική ιστορία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια, ένα μικρό αγόρι θα προσπαθήσει να λύσει τα προβλήματά του με τη βοήθεια των τριών θεότρελων νέων φίλων του… που τυχαίνει να μην είναι από το δικό μας πλανήτη! Γέλιο, περιπέτεια και συγκίνηση σε μια ιστορία για το μεγαλύτερο μάθημα για όλους: «οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγεις».

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Παρασκευή/Friday  26/10: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  18:00

Κυριακή/Sunday 28/10:  ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  18:00

 

Σας περιμένουμε !!!

 

 

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΟΡΦΕΑΣ                

ADVERTORIALS