Δείτε τις ταινίες που προβάλλονται, από τις 27/9 έως τις 3/10, στον θερινό & χειμερινό κινηματογράφο Ορφέα

Δείτε τις ταινίες που προβάλλονται, από τις 27/9 έως τις 3/10, στον θερινό & χειμερινό κινηματογράφο Ορφέα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 27/9 - 3/10 2018

Στον Θερινό & Χειμερινό Κινηματογράφο Ορφέα από την Πέμπτη 27/9 έως και την Τετάρτη 3/10 θα προβληθούν 4 ταινίες: η περιπέτεια φαντασίας «O KΥΝΗΓΟΣ», η κωμική περιπέτεια «O JOHNNY ENGLISH ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ» το μιούζικαλ «MAMMA MIA!HERE WE GO AGAIN» και η ταινία κινουμένων σχεδίων «ΜΙΑ ΠΑΠΙΑ ΜΑ ΠΟΙΑ ΠΑΠΙΑ»

«Ο ΚΥΝΗΓΟΣ» του Σέιν Μπλακ με τους Μπόιντ Χόλµπρουκ, Τρεβάντε Ρόουντς, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ, Κίγκαν-Μάικλ Κι, Ολίβια Μαν, Στέρλινγκ Κ. Μπράουν, Άλφι Άλεν, Τόμας Τζέιν, Αουγκούστο Αγκιλέρα, Τζέικ Μπάσεϊ, Ιβόν Στραχόβσκι

Υπόθεση: Από τα πιο μακρινά σημεία του διαστήματος στους μικρούς δρόμους των προαστίων, το κυνήγι επιστρέφει στο σπίτι του μέσα από την εκρηκτική επαναφορά της κινηματογραφικής σειράς «Κυνηγός» του Σέιν Μπλακ. Τώρα, οι πιο θανάσιμοι κυνηγοί του σύμπαντος είναι πιο δυνατοί, πιο έξυπνοι και πιο φονικοί από ποτέ, έχοντας εξελιχθεί γενετικά με DNA από άλλα είδη. Όταν ένα νεαρό αγόρι προκαλέσει κατά λάθος την επιστροφή τους στη Γη, μόνο μια ετερόκλητη ομάδα πρώην στρατιωτών και ένας θυμωμένος καθηγητής επιστημών θα μπορέσουν να εμποδίσουν το τέλος του ανθρώπινου είδους.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Πέμπτη/Thursday 27/9: ΘΕΡΙΝΟΣ/OPEN AIR 23:15 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  22:00

Παρασκευή/Friday  28/9: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  21:30

Σάββατο/Saturday 29/9 : ΘΕΡΙΝΟΣ/OPEN AIR 22:15 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  21:30

Κυριακή/Sunday 30/9:  ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  22:00

Δευτέρα/Monday 1/10: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  21:30

Τρίτη/Tuesday 2/10: ΘΕΡΙΝΟΣ/OPEN AIR 21:00

Τετάρτη/Wednesday 3/10: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  22:00

 

 

«O JOHNNY ENGLISH ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ» του Ντέιβιντ Κερ με τους Ρόουαν Άτκινσον, Έμα Τόμσον, Όλγκα Κιριλένκο, Μπεν Μίλερ

Υπόθεση: O ένας και μοναδικός Ρόουαν Άτκινσον επιστρέφει στο ρόλο που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε, εκείνου του ατζαμή κατασκόπου JohnnyEnglish που, στη φιλότιμη προσπάθειά του να σώσει τον κόσμο, δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμά του, αυτήν τη φορά, όταν αποκαλύπτονται οι πραγματικές ταυτότητες όλων των Βρετανών μυστικών πρακτόρων, ο Johnny English αφήνει τη διδασκαλία και αναλαμβάνει να «αποκρυπτογραφήσει» τον ψηφιακό κόσμο με τις άπειρες αναλογικές του γνώσεις και να βρει τους χάκερς! Στο πλευρό του η εντυπωσιακή ΌλγκαΚιριλένκο, που προσπαθεί να του βάλει ”φρένο”, αλλά ο οδοστρωτήρας JohnnyEnglish δε σταματά να προσφέρει απλόχερα το γέλιο.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

 

Πέμπτη/Thursday 27/9: ΘΕΡΙΝΟΣ/OPEN AIR 21:00 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS 20:00

Παρασκευή/Friday  28/9: ΘΕΡΙΝΟΣ/OPEN AIR 22:15

Σάββατο/Saturday 29/9 : ΘΕΡΙΝΟΣ/OPEN AIR 20:00

Κυριακή/Sunday 30/9:  ΘΕΡΙΝΟΣ/OPEN AIR 21:00/ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  20:00

Δευτέρα/Monday 1/10: ΘΕΡΙΝΟΣ/OPEN AIR 22:15 XEIMEΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS 19:30

Τρίτη/Tuesday 2/10: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  22:00

Τετάρτη/Wednesday 3/10: ΘΕΡΙΝΟΣ/OPEN AIR 21:00 XEIMEΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS 20:00

 

 

«MAMMA MIA!HERE WE GO AGAIN» του Ολ Πάρκερ με τους Λίλι Τζέιμς, Αμάντα Σέιφριντ, Κριστίν Μπαράνσκι, Ντόμινικ Κούπερ, Τζούλι Γουόλτερς, Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Άντι Γκαρσία, Σερ, Μέριλ Στριπ

Υπόθεση: Μια ακόμη μέρα ξημερώνει στο ελληνικό νησί «Καλοκαίρι» και βρίσκει τη Σόφι, που πλέον διευθύνει τη βίλα, να αποχαιρετάει στην αποβάθρα του λιμανιού τις φίλες της Τάνια και Ρόζι, ενώ της ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της. Παρά το γεγονός ότι νιώθει ευτυχισμένη, έχοντας τον Σκάι στο πλευρό της, η Σόφι παραδέχεται ότι θα ήθελε να έχει κοντά της και τη μητέρα της. Τότε οι Τάνια και η Ρόζι, με τη βοήθεια των Σαμ, Μπιλ και Χάρι της αφηγούνται την ιστορία της μητέρας της, που ως ανήλικη έγκυος κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα, όπως να διευθύνει τη βίλα ή να ηγείται ενός γυναικείου συγκροτήματος, χωρίς να έχει την καθοδήγηση της μητέρας της.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Παρασκευή/Friday  28/9: ΘΕΡΙΝΟΣ/OPEN AIR    20:00

Δευτέρα/Monday 1/10: ΘΕΡΙΝΟΣ/OPEN AIR    20:00

«ΜΙΑ ΠΑΠΙΑ ΜΑ ΠΟΙΑ ΠΑΠΙΑ» του Κρίστοφερ Τζένκινς με τις φωνές των Μανώλης Γιούργος, Γιάννης Υφαντής, Γιώτα Μηλίτση, Αλεξάνδρα Λέρτα, Χρύσα Σαμαρά, Ντίνος Σούτης, Γιώργος Σκουφής, Ιφιγένεια Στάικου, Νίκος Παπαδόπουλος

Υπόθεση: Δύο ορφανά παπάκια, η δυναμική, μόλις 16 ημερών Τσι και ο μικρότερος αδελφός της Τσάο, αποχωρίζονται από το σμήνος τους κατά λάθος εξαιτίας του φιγουρατζή ιπτάμενου Πενγκ, μιας αρσενικής χήνας που είναι ελεύθερο πνεύμα, ένας εργένης που προτιμά χίλιες φορές τα παράτολμα εναέρια ακροβατικά, αντί να συμμετέχει στις προετοιμασίες των υπολοίπων για την ετήσια μετανάστευση. Τα φοβισμένα παπάκια ζητάνε τη βοήθεια του Πενγκ για να επιστρέψουν στο σμήνος τους. Εκείνος αρνείται, αλλά ένας τραυματισμός στη φτερούγα του τον αναγκάζει να αλλάξει γνώμη. Οι τρεις τους θα ζήσουν μια μοναδική περιπέτεια, με εμπόδια και δυσκολίες που θα τους φέρει όμως πραγματικά κοντά. Ο Πενγκ αποδεικνύεται τελικά η καλύτερη πατρική φιγούρα που θα μπορούσαν να έχουν αυτά τα δύο ορφανά παπάκια!

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Σάββατο/Saturday 29/9 : ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS 18:00

Κυριακή/Sunday 30/9:  ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS  18:00

Σας περιμένουμε !!!

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΟΡΦΕΑΣ                

ADVERTORIALS