Αυτή την Κυριακή 1 Ιουλίου ο Thodoris Triantafillou στα decks του Ammos Beach Bar. Powered by Kosnews24

Αυτή την Κυριακή 1 Ιουλίου ο Thodoris Triantafillou στα decks του Ammos Beach Bar. Powered by Kosnews24

Αυτή την Κυριακή 1 Ιουλίου το Ammos Beach Bar, στο Ψαλίδι, σε συνεργασία με το Kosnews24.gr παρουσιάζουv έναν από τους κορυφαίους Έλληνες παραγωγούς και Djs τον ΘΟΔΩΡΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ !!! Ετοιμαστείτε για ένα party που θα σας μείνει αξέχαστο!

Κυριακή 1 Ιουλίου, στις 16:00.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Γεννημένος το 1977 ο Θοδωρής Τριανταφύλλου απο την πλήρως εξοπλισμένη με ραδιοφωνάκι κούνια του δέχτηκε τα μουσικά ερεθίσματα της δεκαετίας ‘70, άκουσε μουσικές της δεκαετίας του ‘80 απο τις κασσέτες της οικογένειας και των φίλων του, μεγάλωσε παρακολουθώντας βιντεοκλίπ στο MTV, αγοράσε δίσκους την δεκαετία του ‘90 όπου και ξεκίνησε να τους παίζει σε τοπικο ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας και σε διαφορα πάρτυ και club την εποχή της έξαρσης της Rave σκηνής .

Την ίδια δεκαετία ήρθαν τα cd και άρχισαν να αντικαθιστούν τα βυνίλια απο τα περισσότερα δισκάδικα όπου άρχισε επίσης να αγοραζει.

Μέσα απο τον πρώτο του υπολογιστή έμαθε να γράφει μουσική και να κάνει τις πρώτες τυπικές παραγωγές.

Στο τέλος της δεκαετίας του ’90 κυκλοφόρησε το πρώτο του single, έγραψε ένα album και το διεθεσε χωρίς αντιτιμο για download απο το web site που είχε στήσει με ονομα metadubsoundesign.com (MDSD). Την δεκαετία των 00΄s εξελίχθηκαν τα mp3 σε παγκόσμιο μουσικό format, ο τρόπος διανομής της μουσικής άλλαξε και η ευχέρια να κυκλοφορήσει και να διανεμηθεί η μουσική ήταν μεγάλη αλλά και χαοτική.

Κάτω απο το όνομα Novox ο Θοδωρής παρεα με τον Lostra στις αρχές των 00’s κυκλοφόρησε 5 δίσκους EP όπως και αρκετα remix. Μέσα στην δεκαετία αυτή συνέχισε σόλο καριέρα με το όνομα του αλλά και σε συνεργασία με τον συνέταιρο του στην δισκογραφική Rhythmetic records Cj Jeff σε διάφορες δισκογραφικές εταιριες. Η παγκόσμα διανομή και οι πολυ καλές πωλήσεις έφεραν κριτικές και support απο τα μεγαλύτερα ονόματα της club σκηνής (James Zabiela, Richie Hawtin, Groove Armada,Tiefswartz, Dennis Ferrer, Jerome Sydenham, Josh Wink και πάρα πολλούς άλλους).

Ο Θοδωρής Τριανταφύλλου γράφει και παράγει ότι τον εκφράζει χωρίς παροπίδες για μουσικά είδη και format. Αγαπάει τον clubήχο και το clubbing αλλά έχει παίξει σχεδόν όλα τα μουσικά είδη (HipHop, Soul, Funk, R’n’B, Drum’N’Bass, Breaks, Techno,House E.t.c…), έχει αρκετές επιρροές απο ολα αυτα και πιστεύει πως “η ποιότητα, ο χαρακτήρας και η διάθεση του μουσικού συνόλου είναι αυτό που κάνει την διαφορά και όχι το είδος της μουσικής που πάιζεις” με αυτό το σκεπτικό θέλει να δημιουργεί ατμόσφαιρα και να διασκεδάζει τον ακροατή σε όποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκεται.

Όλα αυτα τα χρόνια έχει συνεργαστεί με τα περισσότερα Club, Events και Festival της Αθήνας, της επαρχίας αλλά και της Ευρώπης. (Dybbuk, Watergate, Cavo Paradiso, Synch, Animal, Mikro, F Beach, Salt ‘N Pepper, Monroe, Αλσος, Berlin και πολλά άλλα…)

Βρίσκεται ανεμειγμένος σε πολλα project (Events, Parties, Bookings, Music Production κ.λ.π.) όπου μπορεί να κινείται άνετα μεταξυ αυτών. Οι μουσικές του βρίσκουν υποστήριξη απο μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας club σκηνής και αποδοχής απο πολλούς λάτρεις της μουσικής βιομηχανίας. Συνεχίζει να είναι παρών στις μουσικές εξελίξεις και προσπαθεί πάντα να είναι αυθεντικός σε αυτό που κάνει και πιστός στα συναισθήματα του προς την μουσική που παράγει.

Φωτογραφία του χρήστη Ammos Beach-Cocktail bar Kos.

ADVERTORIALS