10 κρέμες και λάδια για τις ραγάδες με λιγότερα από 20 ευρώ!

10 κρέμες και λάδια για τις ραγάδες με λιγότερα από 20 ευρώ!

Ραγάδες! Φλέγον ζήτημα για κάθε γυναίκα. Πως αντιμετωπίζουμε τις ραγάδες και κυρίως πως φροντίζουμε τις ραγάδες για να εξαφανιστούν από το σώμα μας.

Οι αριθμοί μιλούν! Το 90% των γυναικών θα αποκτήσουν ραγάδες κάποια στιγμή στη ζωή τους.Αυτά τα αντιαισθητικά σημάδια που μοιάζουν με ουλές, προκαλούνται είτε από απότομες αυξομειώσεις βάρους, είτε έπειτα από μια εγκυμοσύνη. Πολλές φορές οι ραγάδες είναι κληρονομικές, ενώ άλλες φορές μπορεί να προκληθούν από ορμονολογικές διαταραχές ή από τη χρήση φαρμάκων.

Οι ραγάδες μπορεί να έχουν το χρώμα του δέρματος ή εμφανίζουν μια ερυθρή απόχρωση όταν είναι πιο πρόσφατες. Οι πιο συνήθεις θέσεις εντοπισμού των ραγάδων είναι η κοιλιά, το στήθος, οι μηροί, οι γλουτοί, οι γοφοί και τα μπράτσα.

Πέραν της ισορροπημένης διατροφής, είναι σημαντική η διατήρηση ενός σταθερού βάρους αλλά και η φροντίδα με χρήση προϊόντων που συμβάλλουν στην ενυδάτωση και διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος.

Στο wecare βρήκαμε και σου προτείνουμε 10 κρέμες και λάδια για την φροντίδα των ραγάδων με λιγότερα από 20 ευρώ!

1.Bepanthol Mammy, Κρέμα Προστασίας για τις Ραγάδες με 9,99€

Θρεπτική κρέμα, ειδικά σχεδιασμένη να παρέχει στο τεντωμένο δέρμα ό,τι χρειάζεται για να παραμείνει ελαστικό ενυδατωμένο & απαλό. Με ειδική σύνθεση, κατάλληλη για χρήση καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό, αλλά και όποτε σημειώνεται απότομη αλλαγή βάρους. 
Περιλαμβάνει ένα συνδυασμό ειδικά επιλεγμένων συστατικών που είναι γνωστά για την θρεπτική και ενυδατική τους δράση στο δέρμα: 
Centella asiatica - Bοηθάει στην μείωση της εμφάνισης ραγάδων, καθώς διεγείρει την παραγωγή ινών κολλαγόνου που ενισχύουν τη δομή του δέρματος. 
Προβιταμίνη Β5 & Γλυκερίνη - Θρέφουν και ενυδατώνουν αποτελεσματικά το δέρμα, υποστηρίζουν τη φυσική διαδικασία ανάπλασής του και το κάνουν πιο απαλό και ελαστικό.
Αγνό ελαιόλαδο και λιπίδια του δέρματος - Ενισχύουν τον υδατολιπιδικό φραγμό του δέρματος και συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας του.


2.Dr.Organic Super Hydrating Cream Κρέμα Βαθιάς Ενυδάτωσης και Επανόρθωσης για το Σώμα με Βιταμίνη Ε με 10,42€


H Κρέμα Βαθιάς Ενυδάτωσης με Βιολογική Βιταμίνη E είναι μία εντατική, ενυδατική και επανορθωτική κρέμα, με σύνθεση ενός μείγματος φυσικών μαλακτικών και αντιοξειδωτικών, όπως η Βιολογική Βιταμίνη Ε, η Αλόη Βέρα, το Βούτυρο Καριτέ, το Βούτυρο Κακάο, το Γλυκό Αμυγδαλέλαιο, το Έλαιο Φύτρων Σίτου, το Έλαιο Περγαμόντου και η Πανθενόλη, για απαλά ενυδατωμένο δέρμα . 

Αυτή η πλούσια απορροφήσιμη ενυδατική κρέμα δημιουργήθηκε για να εισχωρεί σε βάθος στο επιδερμικό στρώμα του δέρματος, ενυδατώνοντας και επανορθώνοντας άμεσα τη φυσική ενδοκυτταρική δομή, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό, αναζωογονημένο και εντατικά ενυδατωμένο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε ραγάδες, ουλές και πολύ ξηρό, ταλαιπωρημένο και ώριμο δέρμα.

3. Bio Oil PurCellin Oil, ( Λάδι Ανάπλασης για Σημάδια,Ουλές & Ραγάδες ) 125ml με 11,92€

Το Bio Oil είναι ένα ειδικό έλαιο περιποίησης της επιδερμίδας που βοηθάει στη βελτίωση της όψης των ουλών, των ραγάδων και της ανομοιόμορφης χροιάς του δέρματος και συγχρόνως ενυδατώνει το δέρμα. Είναι επίσης αποτελεσματικό στην περιποίηση της ώριμης και αφυδατωμένης επιδερμίδας. Το Bio Oil έχει κερδίσει 167 βραβεία για την περιποίηση της επιδερμίδας και έχει γίνει το Νο. 1 σε πωλήσεις προϊόν για ουλές και ραγάδες σε 17 χώρες μετά την παγκόσμια κυκλοφορία του το 2002.

4. Weleda Λάδι για τις ραγάδες με 13,97€

Προστατεύει ιδανικά την επιδερμίδα, η οποία έχει την τάση να ξηραίνεται κατά την εγκυμοσύνη, λόγω των αλλαγών που συντελούνται στο σώμα. Η τακτική χρήση του λαδιού από την αρχή της εγκυμοσύνης έως και τρεις μήνες μετά τον τοκετό, προλαμβάνει από τις ραγάδες σε κοιλιά, μηρούς, γλουτούς και στήθος. Ήπιο αμυγδαλέλαιο, έλαιο τζοτζόμπα που διατηρεί την ενυδάτωση, έλαιο από φύτρο σίτου πλούσιο σε βιταμίνη Ε μαζί με εκχύλισμα άρνικας, βελτιώνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας και τονώνουν την ανθεκτικότητα της. Παράλληλα απολαμβάνετε το άρωμα ανθών πορτοκαλιάς και τριαντάφυλλου.

5. Mustela Stretch Mark Prevention Oil, Λάδι Πρόληψης Ραγάδων με 15,31€

Ειδικά σχεδιασμένο για τις έγκυες γυναίκες και νεαρές μαμάδες, Mustela 9 Months Stretch Mark Oil βοηθά στην πρόληψη των ραγάδων χρησιμοποιώντας έναν αποκλειστικό συνδυασμό από 100 % φυτικά έλαια και ένα φυσικό ενεργό συστατικό:

Η παραγωγή των ινών που ενισχύουν το δέρμα ενεργοποιείται από την λουπεόλη, ένα φυσικό, πατενταρισμένο δραστικό συστατικό. Η λαστικότητα του δέρματος βελτιώνεται, βοηθώντας το να αντιμετωπίσει καλύτερα το τέντωμα. Πλούσιο σε σπόρους ροδιού, musk rose και baobab έλαια, συστατικά που θρέφουν και μαλακώνουν το δέρμα.Το έλαιο από αβοκάντο μαζί με το ηλιέλαιο θρέφουν, ενυδατώνουν και προστατεύουν το δέρμα.

6. Frezyderm Prevenstria Cream Προστατευτική κρέμα σώματος για πρόληψη ραγάδων με 16,82€

Προστατευτική κρέμα σώματος, για την πρόληψη των ραβδώσεων (ραγάδων), κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, της εφηβείας και όποτε σημειώνεται απότομη αλλαγή βάρους. Ενυδατώνει την επιδερμίδα, μειώνει την διαδερμική απώλεια νερού, βελτιώνει την δερματική υφή και αυξάνει την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα του δέρματος. Προλαμβάνει την αποδυνάμωση του δερματικού ιστού, τη χαλάρωση και τη δημιουργία ραβδώσεων.

7. Intermed Pregnaderm Anti-Stretch Mark Cream ΚρέμαΚατάτωνΡαγάδωνμε 18,17€

Η Pregnaderm Anti-Stretch Mark Cream σχεδιάστηκε για να προσφέρει αποτελεσματική προστασία και αντιμετώπιση των ραβδώσεων του δέρματος, που οφείλονται στην εγκυμοσύνη αλλά και σε απότομη αυξομείωση του σωματικού βάρους, μέσω της ενίσχυσης της ελαστικότητας και την ενδυνάμωση του δέρματος.

8. Lierac Phytolastil Gel, Διορθωτικό Τζελ κατά των Ραγάδων (από αδυνάτισμα, εγκυμοσύνη, εφηβεία) με 18,24€

Διορθωτικό ζελ κατά των ραγάδων (από αδυνάτισμα, εγκυμοσύνη, εφηβεία) Εφηβεία, Εγκυμοσύνη, Διακυμάνσεις βάρους Μη λιπαρό ζελ ενισχυμένο με αναδομητικό φυτικό σύμπλοκο σε ποσοστό 35% που προλαμβάνει την εμφάνιση των ραγάδων στο στήθος, την κοιλιά, τους γλουτούς και τους μηρούς.

9. Mustela Stretch Marks Recovery Serum, ΟρόςΕπανόρθωσηςΡαγάδωνμε 18,79€

Το Stretch marks recovery serum βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των ραγάδων χάρη στο μοναδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών και συστατικών φυσικής προέλευσης:   
Avocado Peptides, πατενταρισμένο φυσικό ενεργό συστατικό που βοηθά στην ανακούφιση από την αίσθηση του τραβήγματος, ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και αφήνει το δέρμα απαλό και λείο.
Elastoregulator®, ένα ισχύρο συστατικό φυτικής προέλευσης που βοηθά στην ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος, η οποία μπορεί να έχει υποστεί βλάβη ως αποτέλεσμα των ραγάδων.
Μικρο-θρεπτικές ουσίες που βοηθούν στην θρέψη του δέρματος, μειώνοντας ορατά την εμφάνιση των ραγάδων.

10. Synchroline Synchroelast Body Συσφικτική-Ενυδατική Κρέμα Σώματος me 19,13€

Συσφικτική Κρέμα σώματος για αύξηση της ελαστικότητας. Ενδείκνυται για πρόληψη ραβδώσεων σε ανάπτυξη εφήβων, αύξηση της μυϊκής μάζας, oρμονικές διαταραχές, κατάλληλο για χρήση από τον 3ο μήνα κύησης.

Αγοράστε όλα τα προϊόντα για τις ραγάδες από το wecare

ADVERTORIALS