Διεθνής Τηλεοπτική Παραγωγή της Warner Bros στο Grecotel στην Κω

Διεθνής Τηλεοπτική Παραγωγή της Warner Bros στο Grecotel στην Κω

Από τις 12 Μαΐου έως τις 16 Ιουνίου διήρκεσαν τα γυρίσματα διεθνούς παραγωγής ύψους 3,5 εκατ. ευρώ της εταιρείας Warner Bros στο πολυτελές ξενοδοχείο Grecotel Kos Imperial Thalasso.

Πρόκειται για την τηλεοπτική σειρά έξι επεισοδίων με τίτλο «Room Number 301», σε πρωτότυπο σενάριο της Kate Ashfield, σκηνοθετημένο από τον Mikko Kuparinen, με cast δημοφιλών Σκανδιναβών ηθοποιών, που θα κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση της Φινλανδίας τον φετινό Δεκέμβριο.

Οι πολυτελείς κοινόχρηστοι χώροι, οι εξωτικές πισίνες, τα εντυπωσιακά εστιατόρια και μπαρ και βέβαια τα δωμάτια του ξενοδοχείου αποτέλεσαν το βασικό σκηνικό για το γύρισμα της σειράς, ενώ η σεναριακή προσέγγιση προβάλλει επιπλέον τις φυσικές ομορφιές του νησιού μέσα από το γύρισμα δράσεων που ξεναγούν στις πιο όμορφες γωνιές της Κω.

Η σειρά που γυρίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος της στο Grecotel Kos Imperial Thalasso και την Κω με τη συνεργασία της Inkas Films που εδρεύει στη χώρα μας, θα ολοκληρωθεί στην Φινλανδία και θα προβληθεί σε όλη τη Σκανδιναβική χερσόνησο. Εντάσσεται στην κατηγορία των ψυχολογικών θρίλερ, στην οποία η Σκανδιναβική μυθοπλασία έχει από τις πλέον ισχυρές παραδόσεις και αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον εκατομμυρίων τηλεθεατών παγκοσμίως.

zamagias