Το Kosnews24 στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB στο Βερολίνο - Θετικά τα μηνύματα για την Κω - ΦΩΤΟ

Το Kosnews24 στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB στο Βερολίνο - Θετικά τα μηνύματα για την Κω - ΦΩΤΟ

Στην έκθεση πήραν μέρος και αρκετοί ξενοδόχοι από την Κω! Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της, την Τετάρτη 6 Μαρτίου, ενώ θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Θετικά είναι τα μηνύματα από την 52η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού (ΙΤΒ), στο Βερολίνο για την Κω και γενικότερα για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Το οµαδικό περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο οποίο πήρε μέρος και η Κως, φρόντισε όπως κάθε χρόνο για την ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την προσέλκυση µεγάλου αριθµού τουριστών για την φετινή τουριστική σαιζόν.

H προσέλευση στο περίπτερο ήταν µεγάλη τις πρώτες ηµέρες που αφορούσε τους επαγγελµατίες του τουρισµού, ενώ σήμερα και αύριο η έκθεση είναι ανοιχτή και για το ευρύ κοινό.

Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της, την Τετάρτη 6 Μαρτίου, ενώ θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, φιλοξενεί στο περίπτερο της 21 νησιά από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, ενώσεις ξενοδόχων και επιχειρηματίες.

Τα νησιά που παίρνουν μέρος είναι:

Η Κως, η Κάλυμνος, η Άνδρος, η Μήλος, η Αντίπαρος, η Ανάφη, η Πάρος, η Κύθνος, η Ίος, η Νάξος, η Σέριφος, η Αμοργός, η Φολέγανδρος, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Λέρος, η Ρόδος, οι Λειψοί, η Πάτμος, η Κάρπαθος και η Αστυπάλαια.

ADVERTORIALS