Δήμος Κω: “Η Κως επιβεβαίωσε τη δυναμική της στις διεθνείς εκθέσεις του Μιλάνου και των Βρυξελλών”

Δήμος Κω: “Η Κως επιβεβαίωσε τη δυναμική της στις διεθνείς εκθέσεις του Μιλάνου και των Βρυξελλών”

“Η Κως επιβεβαίωσε τη δυναμική της στις διεθνείς εκθέσεις του Μιλάνου και των Βρυξελλών”

Ο Δήμος Κω, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Ένωση Ξενοδόχων ενώνουν τις δυνάμεις τους για την τουριστική προβολή του νησιού.

Στις δύο διεθνείς εκθέσεις τουρισμού σε Μιλάνο και Βρυξέλλες, επιβεβαιώθηκε η δυναμική της Κω ως τουριστικού προορισμού.

Στη Διεθνή έκθεση Τουρισμού «ΒΙΤ 2019» στο Μιλάνο, το Δήμο Κω εκπροσώπησε ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος & αρμόδιος για τις Δημόσιες και Διεθνείς Σχέσεις κ. Νικόλαος Κανταρζής, ο οποίος είχε επαφές με Tour Operators που δραστηριοποιούνται στην Κω και με δημοσιογράφους από Ιταλικά ΜΜΕ αλλά και ιστοσελίδες που έχουν ως σημείο αναφοράς τον τουρισμό.

Ο Δήμος της Κω, επίσης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ένωση Ξενοδόχων Κω, συμμετείχε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «Salon des Vacances» στις Βρυξέλλες.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Σιφάκης σε δήλωση του, αναφέρει:

“Τα μηνύματα από την παρουσία της Κω στις Βρυξέλλες είναι απόλυτα θετικά. Επιβεβαιώθηκε ότι το νησί μας είναι ο αγαπημένος προορισμός των Βέλγων Τουριστών. Μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική περίοδο από τη στιγμή που η Κως διατηρεί τη δυναμική της, παρά τις καθυστερήσεις που παρουσιάζει η ροή των κρατήσεων στους περισσότερους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Ενωμένοι προβάλλουμε την Κω, αναδεικνύουμε την πιο όμορφη και ελκυστική εικόνα για το νησί μας.”

 

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ADVERTORIALS