''Φρέσκα'' πρόσωπα και πολιτικά ανοίγματα ετοιμάζει ο Κυρίτσης

''Φρέσκα'' πρόσωπα και πολιτικά ανοίγματα ετοιμάζει ο Κυρίτσης

Η Δύναμη Αλλαγής ανοίγει το χορό των υποψηφιοτήτων αύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, θέλοντας σταδιακά να παρουσιάσει ''φρέσκα'' πρόσωπα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κ. Κυρίτσης επικοινωνιακά θα προσπαθήσει να αφήσει τις παρατάξεις των Ρούφα - Νικηταρά, να ''χτυπιούνται'' και να περάσει το προφίλ του ενωτικού, με στόχο, τη δημιουργία μιας νέας Δημοτικής Αρχής που θα κοιτάει μπροστά και θα ενώνει όλους τους Κώους!

Είναι γνωστό ό,τι κάποια από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από την Κω στηρίζουν το  Γιώργο Κυρίτση, ο οποίος βλέποντας ένα άλλο κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας να παίρνει το μέρος της παράταξης Νικηταρά, έχει σκοπό να κάνει ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα προς τα τοπικά στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης!  Όσον αφορά στην παρασκηνιακή, προς το παρόν, στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Νικηταρά, αυτό σύμφωνα με στενούς του συνεργάτες, φαίνεται ότι όχι μόνο δεν τον τρομάζει, αλλά τού δίνει ώθηση για δυνατές ''μεταγραφές''...

Το μόνο σίγουρο  είναι ότι η Δύναμη Αλλαγής με την υποψηφιότητα Νικηταρά αλλά και την παράταξη Όραμα & Δράση να περνάει στην αντεπίθεση, έχει βάλει τις μηχανές να δουλεύουν στο φουλ,  αρχής γενομένης από την παρουσίαση, αύριο, νέων προσώπων. 

ADVERTORIALS