Ανοίγει το Μάιο το Ikos Aria στην Κω

Ανοίγει το Μάιο το Ikos Aria στην Κω

To Μάιο του 2019 θα ανοίξει το Ikos Aria στην Κω, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ikos Resorts σε διεθνή μέσα ενημέρωσης. Υπενθυμίζεται ότι φέτος άνοιξε το Ikos Dassia στην Κέρκυρα.

Το παραθαλάσσιο, πεντάστερο Ikos Aria, στις νοτιοδυτικές ακτές της Κω, είναι το τέταρτο στην αλυσίδα πολυτελών all inclusive ξενοδοχείων της αλυσίδας.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει κομψή διακόσμηση στα δωμάτια και μοντέρνους εσωτερικούς χώρους, φέρνοντας μια διάσταση πολυτέλειας στο μοντέλο φιλοξενίας all inclusive.

Θα προσφέρονται à la carte μενού από βραβευμένους με αστέρια Μισελέν σεφ, ιδιωτικές πισίνες έως 40 τ.μ., υπηρεσία σερβιρίσματος στην παραλία, συμπληρωματικά παιδικά κλαμπ και καινοτόμο πρόγραμμα «Dine Out» που θα επιτρέπει στους επισκέπτες να γευματίζουν δωρεάν σε επιλεγμένα τοπικά εστιατόρια στο νησί της Κω, έξω από το ξενοδοχείο, τα οποία θα περιλαμβάνονται στο πακέτο all in του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 373 δωμάτια και σουίτες για ζευγάρια και οικογένειες, με ιδιωτικά μπαλκόνια, κήπους, ιδιωτικές πισίνες και θέα στη θάλασσα. Θα προσφέρεται επίσης 24ωρο room service.

Θα λειτουργούν 8 εστιατόρια, πέρα από το πρόγραμμα «Dine Out», με διαφορετικές κουζίνες, συμπεριλαμβανομένης και της τοπικής της Κω ενώ τα γεύματα θα συμπληρώνονται με εκτενείς επιλογές από 300 τοπικά κρασιά επιλεγμένα από σομελιέ της Ikos.

Επίσης, θα λειτουργούν 7 μπαρ.Το σπα θα προσφέρει θεραπείες σε ιδιωτικά δωμάτια, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν επιλογές όπως θερμαινόμενη πισίνα με τζακούζι, σαουνα, γυμναστήριο και κομμωτήριο με επώνυμα προϊόντα.

tornosnews.gr

ADVERTORIALS