Εκδόθηκε η άδεια για ξενοδοχειακή επένδυση ύψους 90 εκατ. ευρώ στο πρώην Club Med της Κω

Εκδόθηκε η  άδεια για  ξενοδοχειακή επένδυση ύψους 90 εκατ. ευρώ στο πρώην Club Med της Κω

Εκδόθηκε η  άδεια για  ξενοδοχειακή επένδυση ύψους 90 εκατ. ευρώ του τουριστικού ομίλου Sani - Ikos στο πρώην Club Med της Κω στην Κέφαλο της Κω.

 Η ξενοδοχειακή μονάδα που εξαγοράσθηκε πέρυσι από τον όμιλο θα ανακαινισθεί πλήρως, θα επεκταθεί και θα λειτουργήσει με την επωνυμία Ikos Κefalos. To 5 αστέρων ξενοδοχείο με δυναμικότητα 410 δωματίων, σουιτών και μπάνγκαλοους θα λειτουργήσει την άνοιξη του 2019. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της kathimerini.gr στο πλαίσιο της επένδυσης ο όμιλος εξασφάλισε από την Ειδική Υπηρεσία Προώθησης και αδειοδότησης τουριστικών επενδύσεων άδεια με ημερομηνία έγκρισης την 11η Σεπτεμβρίου για έργα κατεδαφίσεων και καθαιρέσεων εντός του υφιστάμενου ξενοδοχειακού συγκροτήματος, το οποίο μεταξύ άλλων αποτελείται από 49 μονώροφα μπάνγκαλοους και κεντρικό κτίριο 5 ορόφων. Το συγκρότημα εκτείνεται σε έκταση 179,1 στρεμμάτων.  Πρόκειται για εργασίες αποξήλωσης των οικοδομικών στοιχείων και μηχανολογικών εγκαταστάσεων του συνόλου των κτιρίων εκτός του σκελετού σκυροδέματος. 

ADVERTORIALS