Γ. Προξενείο Μόσχας: Aπόλυτα ασφαλής προορισμός η Κως

Γ. Προξενείο Μόσχας: Aπόλυτα ασφαλής προορισμός η Κως

Μετά τον σεισμό στην Κω, το Γενικό Προξενείο Μόσχας εξέδωσε ανακοίνωση προς τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και τους πολίτες της Περιφέρειας της Αγίας Πετρούπολης και της Β.Δ. Ρωσίας, που προγραμματίζουν να περάσουν τις διακοπές τους στο νησί, γνωστοποιώντας τα εξής:

- Η κατάσταση στην Κω έχει ομαλοποιηθεί απολύτως και το νησί έχει επιστρέψει στους κανονικούς του ρυθμούς, συμπεριλαμβανομένης της τουριστικής κίνησης.

- Οι ξενοδοχειακές και τουριστικές υποδομές λειτουργούν κανονικά και δεν επηρεάσθηκαν λόγω της ισχυρής αντισεισμικής του θωράκισης.

- Το διεθνές αεροδρόμιο της ΚΩ λειτουργεί κανονικά και οι πτήσεις διεξάγονται ομαλά από και προς όλους τους διεθνείς προορισμούς.

- Αποκαταστάθηκε πλήρως η ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού με τον Πειραιά, με όλα τα νησιά των Δωδεκανήσων, καθώς και με τα Τουρκικά παράλια.

- Τα προγράμματα των Tour operators πραγματοποιούνται κανονικά, όπως και η φιλοξενία των τουριστών στα δωμάτια των ξενοδοχείων που είχαν αρχικά επιλέξει. Οι ξενοδόχοι και το προσωπικό όλων των ξενοδοχείων της Κω, καταβάλλοντας μεγάλες προσπάθειες, έχουν διασφαλίσει όλες τις απαραίτητες συνθήκες για την καλύτερη δυνατή φροντίδα και φιλοξενία των επισκεπτών.

- Η Κως είναι ένα απόλυτα ασφαλές νησί για να απολαύσουν οι Ρώσοι πολίτες τις διακοπές τους.

ADVERTORIALS