Βρετανοί δημοσιογράφοι στην Κω για την τουριστική προβολή του νησιού

Βρετανοί δημοσιογράφοι στην Κω για την τουριστική προβολή του νησιού

“Βρετανοί δημοσιογράφοι στην Κω για την τουριστική προβολή του νησιού.”

Συνεχίζεται το πρόγραμμα δράσεων τουριστικής προβολής και προώθησης του νησιού με την επίσκεψη και τη φιλοξενία τεσσάρων Βρετανών δημοσιογράφων, από το Δήμο Κω, τους φορείς και τους επαγγελματίες.
Σημαντική συμβολή στην οργάνωση του ταξιδιού των Βρετανών δημοσιογράφων είχε ο ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας και η εταιρεία Small Luxury Hotels of the World, η οποία εκπροσωπεί ξενοδοχεία πολυτελείας σε όλο τον κόσμο.
Οι Βρετανοί δημοσιογράφοι εκπροσωπούν το Περιοδικό Amuse / i-D (online περιοδικό luxury lifestyle) που απευθύνεται σε νεανικό κυρίως κοινό υψηλού εισοδηματικού επιπέδου, και εφημερίδες περιφερειακής εμβέλειας, όπως Southern Daily Echo (Southampton), The Bournemouth Daily Echo, The Dorset Echo, The Plymouth Sunday Independent, The Argus (Brighton), το Περιοδικό Square Meal (ένα εκ των σημαντικότερων περιοδικών γαστρονομίας και κριτικής εστιατορίων στο ΗΒ) και το Περιοδικό Saturday (εβδομαδιαίο περιοδικό, ένθετο στην έκδοση Σαββάτου της ε/φ ευρείας κυκλοφορίας Daily Express με 390 χιλ. περίπου αναγνώστες σε ημερήσια βάση.
Τα σχετικά αφιερώματα για την Κω θα δημοσιευθούν σε όλα τα έντυπα και θα αναρτηθούν στις ηλεκτρονικές τους εκδόσεις.
Καθοριστική ήταν η συμβολή των φορέων και των επαγγελματιών του τουρισμού στην επιτυχία της επίσκεψης των Βρετανών δημοσιογράφων, οι οποίοι φεύγουν από το νησί μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ο Δήμος Κω αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την ξεναγό κ. Ελένη Τοτόμη, τον ΣΕΠΕΚΩ για την δωρεάν διάθεση γευμάτων στα εστιατόρια: «Broadway», «Barbouni» στην πόλη και «Όπως Παλιά» στην παλιά πόλη της Κω, τον κ. Χατζηεμμανουήλ για την ξενάγηση στο Οινοποιείο, την κ. Ε. Μαστόρου για την ιππασία, την εταιρεία «DTS KOS» του κ. Λ. Ζώτου και την εταιρεία «S.G. Executive services» του κ. Σ. Γραμμένου, για την διάθεση αυτοκινήτων για τις μετακινήσεις τους.
Η Κως όταν ενώνει τις δυνάμεις της, προβάλλει την καλύτερη εικόνα της.
Αυτή είναι η Κως του τουρισμού, του πολιτισμού και της φιλοξενίας.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ADVERTORIALS