Δήμος Κω: “Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσκεψη Γερμανών δημοσιογράφων στην Κω.”

Δήμος Κω: “Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσκεψη Γερμανών δημοσιογράφων στην Κω.”

 

Ο Δήμος Κω σε συνεργασία με τον ΕΟΤ στη Γερμανία, οργάνωσε την επίσκεψη Γερμανών δημοσιογράφων στην Κω για την προβολή και προώθηση του τουρισμού μας.

Πρόκειται για δημοσιογράφους, που αρθρογραφούν στην έγκριτη και ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα «DIE WELT» που έχει καθημερινή κυκλοφορία 200.000 φύλλων και απευθύνεται σε 761.000 αναγνώστες.

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω, οργάνωσε το πρόγραμμα φιλοξενίας τους κατά την παραμονή τους στο νησί, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά την ιστορία της Κω, τις υποδομές της και την γαστρονομία του νησιού μέσα από τις επισκέψεις στα Οινοποιεία, τα Ελαιοτριβεία αλλά και την βιοτεχνία παραγωγής μελιού.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της επίσκεψης και διαμόρφωσαν στους επισκέπτες μας τις καλύτερες των εντυπώσεων για το νησί μας.

Την Ένωση Ξενοδόχων Κω, το ξενοδοχείο «Blue Lagoon Resort», τον ξεναγό κ. Αργύρη Μαρνέρο, τον ΣΕΠΕΚΩ για την δωρεάν διάθεση γευμάτων στα εστιατόρια: «Ηasan» στo Πλατάνι, «Νερόμυλος» στην Ζιά και «Νόστος» στο Μαστιχάρι, την κ. Τριανταφυλλοπούλου για την ξενάγηση στο Οινοποιείο, την Βιοτεχνία μελιού «Μέλισσα» στην Κέφαλο, τον κ. Παπαδημητρίου για την ξενάγηση στο Ελαιοτριβείο, το γραφείο ενοικιάσεως μοτοποδηλάτων «Μoto club Rentals» στη Λάμπη για την διάθεση δυο ποδηλάτων και το γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων «Fanos Travel» για την διάθεση ενός αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις τους.

Αποδεικνύεται ότι η Κως όταν ενώνει τις δυνάμεις της, κερδίζει σε εντυπώσεις αλλά και ουσία.

Η προβολή και προώθηση του τουρισμού μας είναι μια ιδέα που μας ενώνει όλους.

Οι δράσεις του Δήμου Κω για την προβολή του νησιού θα συνεχιστούν.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ADVERTORIALS