ΙΤΒ- 200 πτήσεις προς την Κω για όλο το 2017 από την αεροπορική εταιρεία ‘’Small Planet’’.Η Κως πρώτη επιλογή στη Γερμανική τουριστική αγορά

ΙΤΒ- 200 πτήσεις προς την Κω για όλο το 2017 από την αεροπορική εταιρεία ‘’Small Planet’’.Η Κως πρώτη επιλογή στη Γερμανική τουριστική αγορά

‘’ Η Κως πρώτη επιλογή στη Γερμανική τουριστική αγορά. 200 πτήσεις προς το νησί μας για όλο το 2017 από την αεροπορική εταιρεία ‘’Small Planet’’.

Με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία για το νησί μας, άνοιξε τις πύλες της η διεθνής έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου.

Ο Δήμος Κω σε συνεργασία με τους φορείς και τους επιχειρηματίες του τουρισμού, συμμετέχουν στην έκθεση με δικό τους περίπτερο, το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Σηφάκης έχει διαδοχικές συναντήσεις και επαφές με Tour Operators και παράγοντες του τουρισμού από τη γερμανική και ευρωπαϊκή τουριστική αγορά.

Τα μηνύματα δεν είναι απλά ενθαρρυντικά αλλά ξεπερνούν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

Η Κως αποτελεί πρώτη επιλογή, ολοκληρώνει με εντυπωσιακό τρόπο την ολική επαναφορά της στις ευρωπαϊκές τουριστικές αγορές.

Η εικόνα της Κω, ως τουριστικού προορισμού, αποκαταστάθηκε με πολύ κόπο και μεγάλη προσπάθεια. Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι την προσπάθεια αυτή την κάναμε όλοι μαζί, ενωμένοι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η αεροπορική εταιρία «Small Planet» που εδρεύει στην Γερμανία και συνεργάζεται με όλους τους Τουριστικούς Οργανισμούς, προγραμμάτισε για την σαιζόν 2017, 350 πτήσεις για ολόκληρη την Κρήτη και 200 πτήσεις μόνο για την Κω. Ένα γεγονός που αποδεικνύει τη δυναμική του τουρισμού της Κω αλλά και τη ζήτηση που υπάρχει.

Η Κως προχωρά μπροστά.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ADVERTORIALS