Δεν θα εφαρμοστεί το τέλος διανυκτέρευσης, λέει η Έλενα Κουντουρά

Δεν θα εφαρμοστεί το τέλος διανυκτέρευσης, λέει η Έλενα Κουντουρά

Μια πολύ σημαντική είδηση προέκυψε από την χθεσινή προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά.

Η κα. Υπουργός απαντώντας σε ερώτηση του money-tourism.gr, σχετικά με το πώς θα εφαρμοστεί το τέλος διανυκτέρευσης στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, τα οποία πλέον δεν θα έχουν κατάταξη σε κατηγορίες, είπε ότι ότι το τέλος  διανυκτέρευσης «θεωρούμε ότι δεν πρόκειται να εφαρμοστεί και έχω τη διαβεβαίωση από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ότι δεν είναι πλέον απαραίτητο, λόγω της πορείας της Οικονομίας».

Επανήλθαμε, δεδομένου ότι πρόκεται για ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα, για να επαναλάβει η κα. Κουντουρά την δήλωσή της αυτή.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη, σε ένα θέμα που απασχολεί πάρα πολύ τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, αλλά και τους tour operators, οι οποίοι το θέτουν σε κάθε ευκαιρία.

Και θα ήταν ευχής έργο να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, και οι συνακόλουθες αποφάσεις, ώστε να απαλλαγεί ο ελληνικός Τουρισμός από ένα σημαντικό «βραχνά».

Πηγή: money-tourism.gr

Προσθήκη σχολίου