‘’Η συμμετοχή της Κω στην 32η Διεθνή Έκθεση ‘’PHILOXENIA’’ και η συγκινητική προσφορά των Κώων φοιτητών της Θεσσαλονίκης’’

‘’Η συμμετοχή της Κω στην 32η Διεθνή Έκθεση ‘’PHILOXENIA’’ και η συγκινητική προσφορά των Κώων φοιτητών της Θεσσαλονίκης’’

: ‘’Η συμμετοχή της Κω στην 32η Διεθνή Έκθεση ‘’PHILOXENIA’’ και η συγκινητική προσφορά των Κώων φοιτητών της Θεσσαλονίκης’’

                       Στην 32η Διεθνή Έκθεση “Philoxenia” που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 18-20 Νοεμβρίου συμμετείχε η Κως, μέσω της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, επιβεβαιώνοντας το θετικό κλίμα και τα αισιόδοξα μηνύματα που στέλνουν οι αγορές του εξωτερικού για την ερχόμενη τουριστική περίοδο.

                     Κατά την διάρκεια της Έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με ξένους εμπορικούς επισκέπτες, ενώ το κοινό με την διανομή έντυπου διαφημιστικού υλικού, είχε την δυνατότητα να γνωρίσει την Κω, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο, στην προσπάθεια για προβολή και στήριξη του τουριστικού προϊόντος.

                    Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Κώους φοιτητές οι οποίοι διαμένουν στην Θεσσαλονίκη και υποστήριξαν την προσπάθεια αυτή, πλαισιώνοντας το περίπτερο της Κω, παρέχοντας πληροφορίες και έντυπο υλικό στους επισκέπτες της Έκθεσης.

              Η προσφορά τους απέδειξε ότι οι νέοι άνθρωποι αγαπούν το νησί τους, έχουν διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς και το αποδεικνύουν στην πράξη.

              Οι Κώοι φοιτητές που στήριξαν αυτή την προσπάθεια και τους οποίους οφείλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε ήταν οι:

              Βουδούρη Κατερίνα


Αγγελή Δέσποινα


Βογιατζή Ευαγγελία


Βαβίθης Αντώνιος

Ανθούλης Γιάννης.

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ADVERTORIALS