Την άνοιξη του 2019 θα λειτουργήσει το Ikos Kefalos

Την άνοιξη του 2019 θα λειτουργήσει το Ikos Kefalos

Σε συνολικές επενδύσεις 250 εκατ. ευρώ, οι οποίες περιλαμβάνουν την εξαγορά τριών ξενοδοχείων σε Κέρκυρα και Κω και συμπληρωματικά έργα σε υφιστάμενες μονάδες στη Χαλκιδική, προχωρά ο όμιλος Sani/Ikos υλοποιώντας τη στρατηγική ανάπτυξής του.

Ο όμιλος μόλις ολοκλήρωσε την εξαγορά των ξενοδοχείων Corfu Chandris και Dassia Chandris στην Κέρκυρα, όπως και του παλαιού ξενοδοχείου Club Med Kefalos στην Κω, με σκοπό την πλήρη ανακατασκευή και λειτουργία τους υπό το εμπορικό σήμα της Ikos Resorts. Το τίμημα των εξαγορών ανέρχεται συνολικά στα 200 εκατ. ευρώ, ενώ η προσθήκη των Ikos Dassia και Ikos Kefalos στο δυναμικό του ομίλου Sani/Ikos αναμένεται να δημιουργήσει με την έναρξη της λειτουργίας τους 1.000 νέες θέσεις απασχόλησης.

Στην Κέφαλο της Κω, η επί σειρά ετών κλειστή ξενοδοχειακή μονάδα Club Med Kefalos, θα ανακαινισθεί πλήρως, θα επεκταθεί και θα λειτουργήσει ως Ikos Kefalos πέντε αστέρων, επίσης με 410 δωμάτια, σουίτες και bungalows, την άνοιξη του 2019. Η συνολική επένδυση θα ανέλθει σε 90 εκατ. ευρώ και θα οδηγήσει στην επανένταξη αυτής της εξαιρετικής ομορφιάς, παραθαλάσσιας τοποθεσίας, ενισχύοντας την πρωταγωνιστική θέση της Κω στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

ADVERTORIALS