Δήμος Κω: ‘’ Επίσκεψη στην Κω δημοσιογράφων από τη Δανία και την Κίνα””

Δήμος Κω: ‘’ Επίσκεψη στην Κω δημοσιογράφων από τη Δανία και την Κίνα””

Τογραφείο του ΕΟΤ Σκανδιναβίας και το γραφείο του Ε.Ο.Τ. Κίνας, σε συνεργασία με την Κεντρική Υπηρεσία του ΕΟΤ και το Δήμο Κω, διοργάνωσαν δημοσιογραφικό ταξίδι στην Κω από τις 23-30/09/2016 για μια Δανή δημοσιογράφο και από 27–29/09/2016 για δυο Κινέζες δημοσιογράφους αντίστοιχα, με στόχο την  προβολή και τη διαφήμιση του νησιού.

Πρόκειται για την Δανή δημοσιογράφο  κ. Mouritzen Elsebeth , με σκοπό την αρθογραφία για την Κω στις εφημερίδες  B.T – (ηλεκτρονική έκδοση  bt.dt)  και  Berlingke – (ηλεκτρονική έκδοση b.dk) και τις Κινέζες δημοσιογράφους του περιοδικού «Ιn Flight» της CHINA EASTERN CONNECTIONS κα  XU JIANYING και κα YAN XIAOLU, προκειμένου να συλλέξουν υλικό για την δημοσίευση αφιερώματος για το νησί μας.

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω, οργάνωσε το πρόγραμμα  φιλοξενίας τους κατά την παραμονή της στο νησί, ώστε να γνωρίσουν από κοντά την ιστορία της Κω, τις υποδομές της, την γαστρονομία του νησιού μέσα από τις επισκέψεις στα Οινοποιεία, Ελαιοτριβεία αλλά και την βιοτεχνία παραγωγής μελιού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για την πολύτιμη συμβολή τους, το ξενοδοχείο «ΚΟS HOTEL» για την δωρεάν διαμονή, το ξενοδοχείο «Blue Lagoon Village» στην Κέφαλο για την δωρεάν παροχή πρωινού γεύματος, τον ΣΕΠΕΚΩ για την δωρεάν διάθεση γευμάτων στο εστιατόριο “Taratsa kitchen bar” στην Καρδάμαινα, το εστιατόριο «Αvli» και «Ολύμπια» στη Ζιά, το εστιατόριο “Broadway”, το εστιατόριο «Avanti» και το εστιατόριο «Λιμνιώνας» στην Κέφαλο, την κα  Τριανταφυλλοπούλου για την ξενάγηση στο Οινοποιείο, την Βιοτεχνία μελιού «Μέλισσα» και τον κ. Παπαδημητρίου για την ξενάγηση στο Ελαιοτριβείο.

Θεωρούμε ότι η συνεργασία του Δήμου, των φορέων και των ιδιωτών, προάγει το φιλόξενο πρόσωπο του νησιού και των κατοίκων του και βοηθά στην καλύτερη προβολή και παρουσίαση της Κω.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ADVERTORIALS